За сприяння Миколи Корецького відбулося ще одне свято до дня Святого Миколи Чудотворця

25.12.2023, 12:00 Переглядів: 1 507

 

За підтримки Миколи Корецького — депутата Полтавської обласної ради від партії «Батьківщина», директора Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС, до дня Святого Миколи Чудотворця влаштували незабутній захід для діточок з громадської організації Асоціація інвалідів дитинства «Новий дім».


Відбулося неймовірно казкове свято! Малеча грала в ігри, співала, танцювала та ласувала смаколиками від Святого Миколая. Дітлахи щедро віддячили дорослим за турботу світлими емоціями та гарним настроєм.

Микола Корецький — Депутат Полтавської обласної ради від партії «Батьківщина», директор Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС, багато років допомагає колективу громадської організації Асоціація інвалідів дитинства робити спогади діточок про найкращий період життя радісними та приємними. Цього року Микола Борисович отримав Подяку від Асоціації за високу активність, особистий внесок в благодійну діяльність та допомогу діткам. 

Свято Миколи Чудотворця завжди пов'язано з дивом, а в чудеса дітки вірять навіть у найтяжчі часи, з нетерпінням чекаючи подарунків. 

Приємно приносити радість дітям, тим паче що сьогодні вони вимушені жити у світі, який знає, що таке війна, жорстокість та біль. Отже, дорослі повинні дбати про те, щоб кожна дитина відчула турботу та ласку.

Всупереч труднощам та проблемам, які сьогодні турбують кожного, давайте разом дарувати дітлахам посмішки. 


Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх