Чоловічі кросівки: різниця між спортивним та повсякденним взуттям. Вибір за технологіями та характеристиками

20.12.2023, 13:15 Переглядів: 991 Р

 

Чоловічі кросівки часто замінюють собою багато інших пар взуття. Їх носять навесні та восени замість туфель та черевиків, а також влітку замість сандалів та кедів. Є й чудові зимові моделі, утеплені для захисту ніг від холоду. 

 При виборі варто точно визначити, які саме кросівки необхідні — повсякденні чи спортивні. Попри схожий дизайн, різниця між спортивними та повсякденними моделями може бути значущою. 

Як відрізнити повсякденні чоловічі кросівки від спортивних

В каталозі інтернет-магазину “Дикий Крам” представлені чоловічі кросівки для різних видів спорту та щоденного носіння. В наявності моделі відомих виробників, розроблені для різних погодних умов та сезонів, а також вимог до функціональності.

Дизайн

  • Спортивні. Відрізняються динамічним та функціональним дизайном. Можуть мати яскравий нетиповий вигляд, високу підошву, липучки додатково до шнурівки.
  • Повсякденні. Мають більш стриманий та універсальний вигляд. Дизайн спрямований на міський стиль та витонченість.

Підошва та підтримка

  • Спортивні. Мають підошву, спеціально розроблену для конкретного виду спорту. Зазвичай забезпечують високий рівень амортизації та підтримки, але бувають й жорсткі типи підошви, призначені для занять важкою атлетикою.
  • Повсякденні. Мають менш технічну підошву, але вдосконалену амортизацію для забезпечення комфорту під час щоденних прогулянок.

Матеріали та технології

  • Спортивні. Використовують технології для підвищення продуктивності, серед яких амортизаційні системи, сітчасті та полегшені матеріали.
  • Повсякденні. Для довговічності по практичності під час повсякденного носіння виконані зі шкіри, нубуку, текстилю чи замші. Такі матеріали сприяють комфорту та підкреслюють вишуканість образу.

 

Сучасні технології у чоловічих кросівках

Зовнішній вигляд та ціна часто стають головними критеріями вибору взуття, але за якість та міцність відповідають брендові технології та розробки, впроваджені у кросівки.

  • AmortiTech. Нова технологія амортизації, яка використовує спеціальний матеріал у підошві. Вона спроєктована для оптимального поглиблення ударів та забезпечення максимальної підтримки стопи під час різних видів активності, включаючи біг та тренування в спортзалі.
  • Carbon Fiber Plate. Використання вуглецевих вставок в підошві кросівок відкриває нові можливості для забезпечення ефективного відштовхування та покращення амортизації. Ця технологія широко застосовується у біговому взутті для підвищення продуктивності.
  • Adaptive Fit. Технологія верху кросівок, яка використовується для створення індивідуального підгону для кожної стопи. Матеріали верху адаптуються до її форми, забезпечуючи точне прилягання та підтримку без зайвого тиску.




 



 

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх