Apple Watch Series 9: нові функції, які сподобаються мандрівникам та туристам

9.11.2023, 13:00 Переглядів: 573 Р

 

Смартгодинник — зручний та функціональний гаджет, який значно полегшує подорожі. Крім відображення часу, він надає доступ до мап, компасу, дає можливість здійснювати дзвінки, відтворювати музику, не використовуючи смартфон.

Що нового в Watch Series 9

Apple Watch Series 9 представлені у вересні 2023 року, — нова версія Apple Watch, випущених у 2015 році. 

У дизайні не запропоновано жодних змін у порівнянні з моделлю Series 8. Новинка зберегла всі функції та датчики попереднього покоління. Але екран Apple Watch 9 став яскравішим, ніж раніше. Максимальна яскравість тепер становить 2000 ніт, що дозволяє краще бачити дисплей при яскравому сонячному світлі. У темних приміщеннях і вночі яскравість може бути зменшена до одного ніт.

Серія 9 оснащена стійким до розтріскування переднім склом, пилозахистом IP6X і водонепроникністю WR50. Тому годинник не втратить функціональності, якщо потрапить під дощ, залишиться на руці під час купання в басейні або в душі.

Враховуючи мінімальні зміни у зовнішньому вигляді, на особливу увагу заслуговують внутрішні оновлення:

  1. Чип S9 — набагато швидший та більш функціональний, ніж S8. Він оснащений 4-ядерним процесором Neural Engine, який обробляє завдання майже вдвічі швидше та показує високу ефективність при тому ж часі автономної роботи протягом усього дня. Тому збільшується швидкість обробки даних, що важливо при пошуку інформації в незнайомому місці.
  2. Double Tap — це головна нова функція чипа S9. Цей жест дозволяє користувачам складати вказівний та великий пальці разом, щоб взаємодіяти з Apple Watch однією рукою. Подвійне торкання можна використовувати для зупинки таймера, відтворення/паузи музики, відповіді або завершення дзвінка, відкладення будильника та багато іншого. Це дуже зручно у похідних умовах.
  3. Команди Siri — не вимагають інформації з інтернету, обробляються на пристрої, що забезпечує швидше реагування та більшу конфіденційність, причому диктування стало на 25% точнішим. 
  4. Надширокосмуговий чип другого покоління UWB — забезпечує точний пошук втраченого iPhone за допомогою візуальних, тактильних і звукових вказівок.
  5. Функція виявлення зіткнень — використовує переваги гіроскопа та акселерометра годинника, а також удосконалений алгоритм об'єднання датчиків для виявлення серйозних автомобільних аварій та оповіщення служб екстреної допомоги.

Коли відбувається збій, Apple Watch зв'язується з користувачем, і якщо протягом 10-секундного зворотного відліку не отримано відповіді, зв'язуються зі службами екстреної допомоги.Термін служби батареї залишається незмінним — до 18 годин, але його можна продовжити до 36 годин у режимі низького енергоспоживання.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх