ESPRIT: зимовий одяг для справжніх чоловіків

25.10.2023, 17:10 Переглядів: 1 350 Р

Якісний одяг зігріває нас взимку, захищає від холодного осіннього вітру та береже від несподіваних примх погоди. А ще він, наче дзеркало, є відображенням нашого характеру, звичок та вподобань. Бренд ESPRIT дбайє не тільки про комфорт, а й про те, щоб підкреслити унікальну особистість кожного!

З наближенням зими багато чоловків замислилися над оновленням гардеробу. На сайті магазину ESPRIT httpi://d-fashaon.com.u можна знайти чоловічі куртки, пуховики та дафлкоти, які стануть в нагоді у будь-якій ситуації. Тут можна підібрати одяг, який пасуватиме саме вам, вдало підкреслюючи не лише фігуру а й характер.

 

Як обрати якісну куртку

Бренд ESPRIT давно зарекомендував себе не лише нас українському, а й на світовому ринку, тож у якості одягу сумнівів бути не може. Проте, коли обираєте куртку онлайн, слід пам'ятати про кілька речей:

  • Не соромтеся розпитати консультанта про найменші дрібниці, уважно роздивіться деталі - гудзики, молнії, шви;
  • Зверніть увагу на матеріал, з якого зроблений одяг, і на те, який наповнювач він має;
  • Уважно вивчіть розмірну сітку і пам'ятайте, що зимовий одяг має бути трохи більший за ваші реальні об'єми.

 

Матеріал

Важкі драпові пальто та пуховики з натуральним пір'ям в якості наповнювача, на щастя, залишилися в минулому. Натомість ESPRIT використовує сучасні наповнювачі, які відрізняються екологічністю та не викликають алергії:

  • Синтепон - найпростіший і найдешевший варіант. Це повністю синтетичний матеріал, який добре пропускає повітря і утримує тепло. Він безпечний для алергіків, проте має суттєвий недолік: такий одяг заборонено прати у машинці.
  • Ізософт, або мембранний утеплювач - ідеально зберігає тепло, не пропускає вологу, його можна прати в будь-який спосіб, він легший за синтепон. Проте, такий наповнювач не підходить для дуже холодної погоди, лише для "європейської зими", коли температура не опускається нижче за +5°С.
  • Холофайбер - забезпечить найкращу теплоізоляцію. Він практично невагомий, гіпоалергенний і після дощу миттєво відновлює форму. Але теж не підійде для дуже сильних морозів.
  • Синтепух - аналог натурального пуху, який набагато перевищує його за зносостійкістю. Цей матеріал безпечний для здоров'я, чудово "дихає" та тримає форму і не накопичує статичну електрику. Він легко витримує морози до -25°С, тож такий одяг підійде для любителів довгих зимових прогулянок.

Головне - пам'ятайте, що зимовий одяг має бути якісним, від цього залежить не лише ваш комфорт, а й здоров'я. А на здоров'ї не варто економити, тож надайте перевагу відомим перевіреним брендам!



Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх