Топер: що це таке і кому варто придбати

26.09.2023, 10:10 Переглядів: 1 050 Р

 

Не завжди спальне місце відповідає потребам того, хто ним користується. Проте не у кожного є можливість замінити матрац на ліжку або придбати новий диван. Якщо є необхідність збільшити чи зменшити жорсткість основи, згладити дефекти, варто придбати тонку накладу, яка кріпиться поверх меблів.

Цей виріб називають топером і активно використовуються у квартирах та будинках. Він універсальний і випускається у великій кількості варіантів, тому завжди можна знайти модель із потрібними характеристиками. Накладка являє собою тонкий безпружинний матрац з ортопедичним ефектом, її використовують як додаткову для сну, щоб покращити характеристики основного спального місця.

Коли знадобиться топер

Цей універсальний виріб допомагає розв'язати проблему, коли матрац на ліжку або дивані видається занадто м’яким або жорстким. Таке трапляється, наприклад, тоді, коли основою користувалися багато років – з роками деякі вироби просідають, на них з’являються западини. Ортопедичні топери, представлені тут: https://matrasroll.com.ua/toppery/, допоможуть згладити дефекти й подарують максимальний комфорт.

Якщо немає можливості придбати новий матрац, саме накладка допоможе розв'язати цю проблему й зекономити бюджет. Щоб купити будь-яку модель, не знадобиться багато грошей, при цьому виробу вистачить надовго і користуватися ним дуже просто. Потреба у використанні накладки виникає й тоді, коли жорсткість нового спального місця виходить недостатньою або занадто високою. У такому випадку, якщо не розв'язувати проблему, з’являється дискомфорт на ранок.

Топер також використовують як тимчасове рішення, щоб постелити на підлозі, наприклад, коли приходять і залишаються на ніч гості. Якщо для них немає окремого спального місця – не проблема, адже його можна облаштувати за допомогою тонкого матраца. Він чудово згладжує нерівності підлоги, під час сну на ньому не відчувається холод. Цей виріб купують і ті, хто активно подорожує та залишається в готелях, адже там ліжко може бути дуже незручним.

Які основні переваги

Топер можна назвати завжди вигідним придбанням, адже його можна використовувати відразу для декількох цілей. Універсальними вважаються моделі середньої жорсткості, саме їх найчастіше купують для гостей, або щоб займатися фітнесом, йогою чи гратися з дітьми на підлозі. Проте асортимент широкий, можна вибрати також більш жорсткі та м’які варіанти, в залежності від потреб.

Переваги вийде оцінити уже з перших днів використання:

  • зручність. Топер завжди роблять із міцними липучками або спеціальними петлями, за допомогою яких його кріплять до основного матраца. Він не зміщується та міцно тримається на поверхні, тому дарує максимальний комфорт;
  • просте зменшення або збільшення жорсткості. Потреба у цьому виникає, коли на ранок людина відчуває біль у спині або шиї, в цілому почувається погано. Не завжди максимально жорсткий або дуже м’який матрац є найкращим рішенням;
  • ортопедичні властивості. За рахунок їх наявності забезпечується повноцінна підтримка тіла під час сну. Це дозволяє максимально розслабитись та не відчувати напруги. Ортопедичні властивості важливі також для профілактики захворювань опорно-рухового апарату;
  • універсальність. Використовувати топери можна для усіх членів родини. Вони відрізняються за розмірами, тому завжди можна вибрати оптимальний варіант, щоб покращити властивості спального місця дитини, дорослого або двоспального ліжка чи дивану.

В інтернет-магазині MatrasRoll представлений широкий асортимент топерів із різними наповнювачами. Під час вибору звертають увагу на навантаження на одне спальне місце – цей показник залежить від ваги людини. Велике значення має розмір, важливо, щоб ширина та довжина відповідали цим самим показникам у матраца або дивана, інакше не вийде зручно спати.

MatrasRoll пропонує різноманітні моделі, серед них можна знайти також варіанти зима-літо, які добре зігрівають у холод та дарують приємну прохолоду влітку. Сучасні виробники випускають накладки з терморегулюючим ефектом, у комплекті з чохлом-блискавкою або без нього. Висока якість та довговічність кожного виробу в каталозі гарантовані.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх