Надійний фундамент для успішного бізнесу: де придбати торговельне обладнання

4.10.2023, 14:40 Переглядів: 4 328

 

Ми живемо у непрості часи, і багато хто замислюється про відкриття власного бізнесу, який забезпечить стабільний доход. Часто це кафе, ресторан фаст-фуду або невеличкий магазин. Але у 80% випадків мрія розбивається об практичні питання: де взяти обладнання, як його встановити і що взагалі потрібно придбати окрім касового апарату.

На щастя, у Кременчуці є місце, де знають, як обладнати будь-яке торгівельне приміщення або заклад громадського харчування — компанія «Торговельне обладнання». Тут працюють фахівці з реалізації будь-яких ідей, які мають величезний досвід та відповідну кваліфікацію. Вони знаються на сучасних технологіях, які допоможуть втілити в життя найсміливішу мрію!

 

Широкий асортимент

У "Торговельному обладнанні" можна придбати усе, що потрібно для побудови успішного бізнесу з нуля:

- стелажні системи;

- охолоджувальне і теплове обладнання;

- вагове обладнання;

- обладнання для ресторанів, кафе, барів.

Фірма має великий виставочний зал площею 200м², де можна ознайомитись з "живими" зразками і обрати саме той формат і дизайн, який потрібен для вашого майбутнього закладу. Компанія пропонує цілий комплекс послуг - від креслень до монтажу обладнання - з урахуванням будь-яких побажань замовника.

Також можна детально вивчити каталог продукції. Тут є буквально усе: холодильні камери та столи, стелажні системи, посудомийні машини, спеціальне обладнання для фаст-фуду, промислові кондиціонери, електротеплові шкафи, ваги будь-якого розміру та дизайну і багато-багато іншого. За бажанням можна обладнати навіть великий сучасний супермаркет!

 

Головне - надійність

"Торговельне обладнання" працює з 2007 року, тож має великий досвід з облаштування закладів громадського харчування будь-якого типу. Тутешні фахівці не лише врахують усі побажання замовника, а й порадять як ефективно розташувати обладнання та що саме придбати, аби усе працювало максимально продуктивно. А ще тут пропонують не лише гарантійне, а й післягарантійне обслуговування. Обладнання постачається виключно від виробника, тож з приводу його якості можна не хвилюватися взагалі.

 

Додаткові послуги

Компанія не лише продає обладнання, а й допомагає з його доставкою та монтажем. Всю техніку, яка представлена в каталозі, можна придбати в розстрочку - це особливо важливо, якщо плануєте відкрити власний бізнес вперше і не маєте великого запасу коштів. Компанія гарантує індивідуальний підхід до кожного клієнта, і допоможе знайти ідеальний баланс між якістю та вартістю обраної техніки.

Також у "Торговельному обладнанні" допомагають з демонтажем і реалізацією вживаного обладнання - це стане в нагоді у випадку, якщо бажаєте змінити сферу діяльності або перенести заклад в інше приміщення.

Якість, надійність, стабільність - це те, що справді цінують у "Торговельному обладнанні". Тож якщо бажаєте забезпечити надійний фундамент для майбутнього бізнесу, без вагань телефонуйте за номерами 067-711-47-73, 067-89-30-777 або приходьте в оновлений магазин за адресою: м. Кременчук, квартал 274, будинок 3

 

  





Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх