Який автотримач для телефону краще вибрати

9.03.2023, 13:15 Переглядів: 1 856

 

Автомобільний тримач — аксесуар, який має бути в кожного водія, особливо, який багато часу проводить в авто

 Сьогодні на ринку запропоновано великий вибір автотримачів з різними конструктивними особливостями та функціоналом. Найбільш популярні моделі закріплюються на вентиляційній решітці, лобовому склі або на панелі приладів. Проте яку модель краще всього вибрати?
Існують такі трамачі за способом утримання:

  • магнітні тримачі. До комплекту таких тримачів входить магніт чи магнітна пластина;
  • гравітаційні тримачі. Такі тримачі мають спеціальну конструкцію, яка утримує телефон під його вагою;
  • кріплення з вбудованим зарядним пристроєм. За допомогою такого тримача можна швидко та безпечно зарядити телефон під час кермування.

Варто пам’ятати, що який би ви автомобільний тримач не обрали, це забезпечить вам не лише комфортне використання смартфону під час водіння, а й безпеку під час водіння.
Тримач на вентиляційній решітці
Перевага таких тримачів у тому, що вони не закривають огляд на дорогу та забезпечують зручний доступ до телефону. Встановлюється він максимально швидко та просто за допомогою спеціальних затискачів. Проте варто зазначити, що під час такого використання обігрів повинен бути вимкнений, щоб уникнути перегріву смартфону.
Популярними зараз є магнітні автотримачі, які мають невелику компактну конструкцію. Магніт притягує смартфон та міцно фіксує його на місці навіть на нерівній дорозі.
Тримач з присоскою
Такий тримач можна вважати найбільш універсальним. Його можна легко встановити на лобове скло чи панель приладів. Перевагою такого кріплення є те, що телефон можна розташувати на рівні очей, що дозволить не відволікатися від дороги, коли потрібно уточнити маршрут.
Такі моделі варто обирати не дуже великого розміру, аби тримач не закривав огляд на дорогу та не заважав під час водіння. Також потрібно звертати увагу на якість присоски, аби вона не призвела падіння самої конструкції зі смартфоном під час руху.
Автомобільний тримач з індукційною зарядкою
Такий варіант автомобільного тримача буде максимально ефективним для тих, хто багато часу проводить у дорозі та хвилюється про те, що смартфон може розрядитись. Для власників айфону передбачені спеціальні автомобільні тримачі з можливістю бездротової зарядки MagSafe. Це дозволить швидко та безпечно зарядити свій телефон під час подорожі.
Отже, який автотримач вибрати?
Оберіть з перерахованих варіантів той, який найкраще підходить під ваші очікування та комфорт. Пам’ятайте, що будь-який автомобільний тримач має бути комфортним під час використання та не заважати вам під час кермування.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх