Як правильно підбирати чоловічі кулони? «Oniks» допомагає у всьому розібратися

3.03.2023, 16:00 Переглядів: 1 604

 

Досить довгий час існував стереотип, що ювелірні прикраси призначаються виключно для жінок. Проте це зовсім не так. Для чоловіків існує величезна кількість аксесуарів. І тут мова йде не тільки про каблучки.

Окремо хочеться відзначити чоловічі кулони, які зможуть вдало доповнити будь-який образ. Серед величезного асортименту https://oniks.ua/categories/man_pendants вдасться вибрати хорошу річ, яку будете носити з задоволенням. Щоб полегшити вибір, «Oniks» нагадає про основні критерії пошуку.

Як правильно підбирати шийні прикраси?

Ювеліри постійно розширюють асортимент. Від такого різноманіття аж очі розбігаються. Щоб не наробити помилок і потім не шкодувати про придбання, заздалегідь продумайте основні моменти:

  • Визначтесь з дорогоцінним металом.  Одним подобається золото, а інші віддають перевагу сріблу. Якщо мова йде про золоті речі, подумайте стосовно відтінку метала. Жовтий, білий чи червоний – вибір за вами. Що стосується срібла, то більшість шукає метал з родіюванням. Також можете звернути увагу на чорніння чи позолоту. Увага: якщо плануєте носити кулон на ланцюжку, то вони мають бути з одного металу.
  • Якого розміру будуть прикраси? Зрозуміло, що чоловічі за розмірами будуть більшими ніж жіночі. Вам потрібно вирішити, які будуть зручнішими в носінні.
  • Як часто будете носити ювелірні речі? На кожен день намагайтесь віддавати аксесуарам з мінімальною кількістю елементів, щоб не порушувати правила дрес-коду. Якщо ці прикраси призначаються для особливих випадків, ви можете вибирати будь-які.Тепер приділіть увагу самому оформленню. Це будуть патріотичні, релігійні, анімалістичні чи спортивні моделі. Хоча на цьому фантазія ювелірів не зупиняється. Ви зможете продемонструвати оточенню свої захоплення. Вам потрібно чітко продумати усі моменти.

 

Якщо ви добре продумаєте кожен з моментів, вам буде значно простіше розібратися у величезному асортименті. Ви зможете вдало доповнити свою колекцію чи порадувати близьку людину оригінальним подарунком. Разом з «Oniks» ви підберете найкращий кулон і зможете продемонструвати бездоганний смак.

 

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх