Versace: парфумерія для найкращих

14.02.2023, 15:05 Переглядів: 2 317

Versace є одним із найвідоміших італійських брендів, який презентує покупцям дуже якісну парфумерію. Крім того, випускає одяг і взуття, білизну й багато іншого. Компанія отримала назву від прізвища свого творця – Джанні Версаче. Його мати працювала простою кравчинею й тримала невелику майстерню, тому хлопчик з дитинства цікавився шиттям. Перші колекції він створював у Мілані.

Однойменний бренд з’явився на світ у 1978 році. Він викликав справжню революцію у світі моди й наразі вважається одним із законодавців та найкращих у світі творців стильних речей. Тоді ж вийшла перша колекція одягу для жінок, яка після презентації отримала багато схвальних відгуків навіть від дуже вибагливих критиків. Тепер компанія має світову славу, продукція користується попитом у різних країнах.

 

Чим захоплює бренд сьогодні

Розкішний, неповторний стиль – головна риса, яка вирізняє компанію серед конкурентів. Дизайнер від самого початку своєї діяльності не боявся сміливих поєднань та найяскравіших кольорів. Багато жіночих речей дуже сміливі, їх роблять із глибокими декольте й вирізами, дорогоцінним камінням. Такі рішення наразі сприймаються як основна візитівка Versace. Зараз виробник має багато лінійок для різних покупців.

Компанія має й бюджетні пропозиції для активних молодих людей, а також випускає речі для дітей. Привертає увагу стильним логотипом, який не можна переплутати з жодним з інших. Джанні Версаче народився в історичному регіоні, який колись входив до складу Давньої Греції. Він багато вивчав та цікавився міфологією своєї батьківщини. Це знаходить відображення у дизайні одягу, взуття та інших речах. 

На логотипі бренду зображено медузу Горгону. Цей малюнок дизайнерськи складний, і відтворити його непросто. Проте він точно запам’ятовується та викликає повагу до свого творця. Особливо варто відмітити той факт, що голова медузи намальована саме у той період, коли вона перетворюється на красиву жінку. Це і є головною філософією бренду.

 

 


Асортимент парфумів Versace

Лінія ароматів у бренду з’явилася не відразу. Джанні Версаче вирішив запустити її пізніше, вже після того, як сімейний бізнес почав активніше розвиватися. Парфуми мали стати доповненням до розкішних та стильних образів. Перший продукт виробника отримав назву Gianni Versace. Це була парфумована вода з квітковими нотками. Вона вважається класичним продуктом і сьогодні.

Серед найвідоміших сьогодні варто виділити такі аромати:

  • Crystal Noir. Це східний аромат, у якому дуже багато квіткових ноток. У складі – гострий перець, кардамон, імбир. Для пікантності додають також сандалове дерево й кокос;
  • Bright Crystal – більш легка версія. Це фруктово-квіткові парфуми з деревними нотками. Містить юзу, соковитий грант, півонію, магнолію;
  • Eros. Це туалетна вода для чоловіків. Свіжа, з нотками цитрусу, м’яти й квітково-пряними відтінками;
  • Eau Fraîche. Являє собою елегантну, свіжу композицію з освіжаючими нотками карамболи й лимону.

Бренд активно співпрацює з іншими відомими виробниками.

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх