Наше життя - то є шлях...

3.11.2022, 11:00 Переглядів: 2 320

 

Шлях від дитинства до віку, коли ми починаємо цінити те, чого раніше не помічали. Раніше ми сприймали це, як даність. Молодість, здоров'я, активність, розваги, танці, важка фізична праця та багато іншого. Не розуміли та не жахались від думки, що все це, з часом, можна втратити.

Але кожна мить життя наближає кожного з нас до невідворотності змін, які приходять з роками... Молодість... Старіння... Між ними межа завжди не помітна. Не вспієш отямитись, а вже, якось несподівано, щось починає турбувати. То спина, то суглоби, то головні болі і підвищення тиску, багато ще чого. І тоді стає питання. Що робити? Куди звертатися по допомогу, де з'ясувати, що відбувається і як виправити свій стан здоров'я, як найшвидше та найбільш ефективно?

Пропоную вам рішення. Консультативна та ефективна сучасна допомога в лікуванні проблем зі спиною та суглобами - поряд. Кабінет вертебрології лікаря Владимирова Романа Романовича приймає всіх пацієнтів, які мають проблеми зі станом хребта та суглобів. Лікувальний досвід - понад 28 років. Сучасні методи лікування, такі як прицільний плазмоліфтинг, регенераційна ін'єкційна терапія - це саме те, що вам не запропонують інші. Прийом пацієнтів лікарем, консультації, лікувальні, відновлювальні процедури проводяться кожні 10 днів у вашому місті. Зверніть увагу на стан свого хребта чи суглобів. З'ясуйте разом зі мною причину хвороби та розладів саме у вашому випадку. Отримайте повноцінний аналіз свого стану. Отримайте рекомендації досвідченого лікаря за цим фахом. Прислухайтесь до моїх порад, виконайте домашнє завдання та збережіть здоров'я. Рухайтесь, працюйте, будьте активними без болю! Всі лікувальні процедури виконую особисто я - лікар з великим практичним досвідом. Для цього потрібно зателефонувати та записатись на першу зустріч зі мною за телефонами:

0664313103

0734313103

Наступний прийом лікаря у Кременчуці 8 листопада за адресою: вул. лікаря Богаєвського, 13-А, каб. 104А

Детальна інформація у адміністратора.

Почніть рух до відновлення хребта, та суглобів. Не доводьте свій стан до оперативного втручання хірурга, або заміни суглоба на штучний.

Ознайомитись з моїм сайтом та отримати додаткову інформацію за посиланням:

www.spinanebolit.com.ua


Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх