Депутатка Кременчуцької міськради Лариса Гориславець запрошує на зустріч

18.08.2022, 11:00 Переглядів: 3 066

 

23 серпня о 16.00 в Крюківському парку відбудеться відкрита зустріч депутатки із жителями Крюкова. Запрошують усіх бажаючих.

- Ця ідея з’явилася в мене, коли я подумала про День Незалежності, що наближається. Зараз нам не до святкування, але пам’ятати про дату важливо, і ще важливіше - підтримувати одне одного, відчувати, що ми - єдині. Як депутатка, я хочу мати зв’язок із виборцями, дізнаватися про те, що людей цікавить і турбує, - коментує майбутню подію Лариса Гориславець, депутатка Кременчуцької міської ради, фракція політичної партії “Європейська солідарність”. 

Зустріч відбудеться у форматі прийому виборців. Тривалість: з 16.00 до 18.00.

Відповідно до Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, депутат повинен підтримувати зв’язок із виборцями свого округу та інформувати про діяльність влади. 

Зараз Кременчук поділено на 6 виборчих округів, правобережна частина міста - округ №6. Загалом тут, у Крюкові, інтереси виборців представляють 8 депутатів від різних партій, і Лариса Гориславець - одна із них. У Кременчуцькій міській раді вона є представницею депутатської комісії з питань освіти, молоді, культури. 

Постійне місце роботи - координаторка моніторингу місцевого бюджету в ГО Кременчуцький інформаційно-просвітницький центр “Європейський клуб”, як журналістка готує публікації для місцевих та всеукраїнських видань.

Депутатка Лариса Гориславець веде постійний прийом виборців за адресою: вул.Приходька, 36, Контакт-центр №20, у перший вівторок місяця з 14.00 до 17.00.

Дізнатися більше про депутатську та громадську діяльність можна у Фейсбуці Лариси Гориславець або в Інстаграм.

Відео запрошення


Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх