Косметичні тренди сезону. Що у моді?

9.08.2022, 11:30 Переглядів: 2 476

 

Високі температури, пряме сонце, сухе повітря чи різка зміна погоди – все це може викликати сухість, свербіж та інші проблеми зі шкірою. Це спричинено тим, що нашому шкірному покриву потрібен час для адаптації до нових умов. Полегшити та підтримати цей процес допоможе правильний догляд.

Денні та нічні креми, зволожувальні формули, делікатна та ефективна косметика, комплексний підхід – всі ці елементи важливі та працюють для однієї мети. Наповніть ваш сезонний набір косметичних засобів традиційними та модними продуктами. Якими саме – розповідаємо у цій статті!

Спочатку позбудьтесь зайвого
Кінець літа – це чудова нагода переглянути й за потреби очистити свій косметичний арсенал. Для цього варто оцінити, що є, а що необхідно придбати. Знайдіть час для того, щоб почистити або замінити спонжі, аплікатори, пензлики тощо. На цих предметах можуть з’являтись бактерії, грибки, цвіль – прямі збудники висипань та інфекцій. 

Уважно перегляньте терміни придатності наявної косметики. Символ з відкритою ємністю, цифрою та літерою «М» вказує на те, скільки часу продукт можна використовувати після відкриття. Навіть якщо ви жодного разу не користувались тим або іншим засобом після придбання, після завершення відповідного терміну його властивості, ймовірно, змінились. До косметичного арсеналу варто додати сироватки, ніжні очищувальні засоби, зволожувальні вітамінізовані креми тощо. Саме ці продукти забезпечать вашій шкірі здоровий та доглянутий вигляд і природне сяйво, а вам – хороше самопочуття і чудовий літній настрій. Незалежно від того, чи маєте ви схильність до накопичення косметики, чи купуєте лише найнеобхідніше, рекомендуємо зробити весняну інвентаризацію.

Дізнайтесь про косметичні тренди
Менше – це краще?
Найактуальніший тренд цього сезону – це здорова «мінімалістична» шкіра. Йдеться про використання таких продуктів, як легкі зволожувальні засоби, лікувальні лосьйони та бальзами – наприклад: крем для обличчя Equilibra Aloe Belleza Naturale, крем під очі To?pa Green, бальзам Pyunkang Yul зі зволожувальною, відновлювальною та заспокійливою дією. Систематичний догляд є основою, про яку не можна забувати. Мінімалізм цієї пори передбачає створення привабливого зовнішнього вигляду без нанесення щільних засобів. Останні, як вважається, можна застосовувати лише на окремих проблемних ділянках. Тепла пора року означає й те, що насичені захисні формули варто замінити «легшими» засобами – олійками для обличчя, кремами чи бальзамами для губ. Щоб надати шкірі натуральне сяйво, застосовуйте сироватку. Так, наприклад, спеціально розроблена освітлююча сироватка Iossy Шипшина поєднує в собі вітаміни C та E, олію шипшини, герані, обліпихи та жожоби, що допомагають вирівняти тон шкіри, покращити її еластичність і зробити гладенькою. Засіб необхідно наносити один раз на день, делікатно розтираючи 2-3 краплини по мокрій шкірі. Купуйте вигідно ці та інші засоби в інтернет-магазині eZebra.

Яким повинен бути літній макіяж?
Варто відзначити повернення до списку трендів блиску для губ. Популярність цього косметичного засобу зростає, але необхідно пам’ятати, що блиск може висихати, а це неприпустимо влітку. Тому рекомендуємо віддавати перевагу зволожувальним формулам, що забезпечують як довготривалий блиск, так і зволожувальний ефект. Хороший варіант – зволожувальний блиск для губ Eveline Glow and Go Extreme Shine. Це відмінне поєднання привабливого вигляду, зволоження, приємних відчуттів та додаткового об’єму. 

Однією з основ актуального образу є об’ємні високі брови. Незамінними у цьому випадку стають засоби для брів: мила, олівці, фломастери, помади, гелі для фіксації та інше. Гелі для фіксації та з ефектом ламінування надають підготовленим бровам виразності, містять корисні інгредієнти, забезпечують тривалу фіксацію. 

Тим, хто бажає досягти оптимального вигляду брів природним шляхом, можна порадити сироватку для пришвидшення росту брів (наприклад Refectocil). Засіб призначений також для вій і розрахований на 10-тижневе застосування. Спеціальний аплікатор дозволяє зробити процес нанесення максимально легким і зручним.

Безумовно, макіяж – це один з елементів комплексного підходу, але варто також приділити увагу догляду за волоссям. Влітку при перепаді температур, коли на вулиці жарко, а в приміщенні працює прохолодний кондиціонер, особливо потрібні ідеальні засоби для волосся – це шампунь, маска та кондиціонер для зміцнення, зволоження і відновлення волосся. Щоб досягти максимального ефекту, огорніть турботою також шкіру голови. Для цього використовуйте нормалізуючий тонік, лосьйон для шкіри голови, заспокійливий пілінг, зволожувально-відновлювальну втирку тощо. Насамкінець, пийте достатньо води, відпочивайте, гуляйте, виконуйте фізичні вправи. Краса обличчя і тіла починається зі здорового способу життя!

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх