Смарт Каса: пРРО, якому немає рівних

31.01.2022, 11:00 Переглядів: 2 788

 

Понад 30 тисяч українських підприємців обрали Смарт Касу. Чому серед усіх рішень, які є на ринку, у тому числі безкоштовних, підприємці віддають перевагу саме цьому пРРО? Відповідь у статті.

Смарт Каса для будь-якого виду бізнесу
На ринку сьогодні є вдосталь програмних продуктів для реєстрації розрахункових операцій, створених приватними компаніями. Смарт Каса вирізняється серед них універсальністю, простотою в користуванні та, що дуже важливо, надійністю.
Смарт Каса не прив’язана до місця, отже, вона підходить для роботи в приміщенні й на виїзді. Обладнання мобільне, компактне та зручне, тому ним користуються власники магазинів, представники сфери обслуговування, медицини, громадського харчування і навіть перевізники.

 
Смарт Каса: що це в деталях
Смарт Каса — це окремий пристрій 3 в 1, що об’єднує касовий апарат, банківський термінал та систему обліку. Працює як від Wi-Fi, так і від SIM-карти. Це комплексне обладнання, в якому є:

- пристрій для приймання оплати готівкою, з пластикових карт, смартфонів, смарт-годинників

- обладнання для реєстрації платежів 

- принтер для друку чеків

- модем

- програмне забезпечення для обліку та звітності

Виробник подбав про зручність пристрою . В коробці навіть рулон із термопапером є. Все зроблено для того, щоб підприємець отримав Смарт Касу і зразу ж почав із нею працювати.

 

Простота налаштування
Після увімкнення та підключення пристрою Смарт Каса до інтернету просто треба зайти на сайт smartkasa.ua, зареєструватися в Особистому кабінеті та, керуючись покроковою інструкцією, додати свої торговельні точки, працівників та каталог товарів.
Розібратися легко. Якщо ви користуєтеся смартфоном, значить з розумінням принципів роботи Смарт Каси проблем не буде.
Мобільний додаток Смарт Каса також набирає все більшої популярності завдяки зручності, інтуїтивно зрозумілому меню, надійності та функціональності. Зручність та простота забезпечує миттєве проведення платежів, реєстрацію їх у ДФС та звітність.
Можливості Смарт Каси
У меню є функції: Продаж, Повернення, Відкладені чеки, Експрес продаж, Зміни, Звіти. Товари в каталог можна додавати вручну, через сканування штрихкоду та автоматично за допомогою спеціального модуля. Якщо власник Смарт Каси вирішить створити сучасну систему обліку, каталог підтягнеться з 1С: жодних ручних операцій, що означає легкий облік без помилок.
Чеки можна видавати як паперові, так і електронні. Принтер для друку чеків вбудований у Смарт Касу, тому, на відміну від інших пристроїв та програм для приймання платежів, підприємцям не потрібно докуповувати додаткове обладнання.
Еквайринг Точно просто
Банки партнери Смарт Каси надають найвигідніші умови еквайрингу. Плати за оренду термінала немає, адже пристрій належить підприємцю. Важливо, що апарат можна підключати до еквайрингу різних банків! Зараз партнерами Смарт Каси стали чотири банки: «Південний», «Восток», «Райффайзен Банк» та «Ощадбанк», але підключитися можна до будь-якого іншого рахунку.
Без поломок
Одна з найбільших переваг Смарт Каси — це робота без поломок та потужна сервісна підтримка. На початку січня 2022 року переважна більшість РРО та ПРРО дали збій, окрім Смарт Каси. Система витримала, зберігши всю інформацію клієнтів та забезпечивши підприємцям бездоганні дані для обліку та звітності.
Сервісна підтримка налаштована так, щоб проблеми у клієнтів вирішувалися якнайшвидше та ніколи не повторювалися. Понад 90% звернень задовольняються протягом кількох хвилин. Якщо виникає потреба заміни апарата, то навіть у найвіддаленіших куточках України вона вирішується за 1-2 дні.
Кожна з перелічених переваг впливає на рішення підприємців при виборі пРРО та пояснює ріст кількості клієнтів Смарт Каси.


Замовити Смарт Касу можна за сайті.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх