Подарунки!

24.12.2021, 16:00 Переглядів: 1 396

Хо-хо-хо! Найчарівніше і казкове свято в році ось-ось настане…А це означає що настає час дарунків. І у кожної з країн світу є цікаві традиції подарунків.

 

В Італії вважається, що подарунок – це спосіб сказати «дякую». Вино, шоколад та домашня випічка італійці вважають дуже доречними. Власноруч приготована їжа - праця кохання, тому вони особливо цінують такі подарунки.

У Японії на свято дарують дивну дерев’яну або з пап'є-маше ляльку-даруму. Людина, яка її отримала, повинна загадати потаємне бажання і при цьому намалювати ляльці одне око. Якщо бажання в році прийдешньому збувається, то ляльці домальовується і друге око, інакше подарунок спалюється перед настанням наступного року.

Щодо Німеччини, то досить популярним подарунком є грошове дерево, але не живе, а дерево ручної роботи, листва якого виконана з купюр. Практично, правда ж?

А ось у Африканських країнах подарувати мавпу та змію є знаком пошани та символом вірності.

Жителі Мікронезії щороку 1 січня дарують одне одному нові імена.

Це робиться для того, щоб обдурити злих духів, які невпинно стежать за кожною людиною і підстерігають, коли той зробить помилку протягом року. Так, всі члени сім'ї першого дня Нового року, прикриваючи рота долонями, шепочуть один одному на вухо нове ім'я. Така таємність допомагає приховати людину від нечистої сили.

 Але чи існує подарунок, яким можна було б насолоджуватися цілий рік? Подарувати рідним, друзям, і найприємніше - собі рік якісного і дійсно швидкого інтернету - це гарна ідея! Сетілайт допоможе втілити її у життя з акцією «10 за 12». Сплативши  за 10 місяців,  кожен абонент отримує 2 місяці інтернету та телебачення у подарунок. Найголовніше, будьте впевнені, Ваш подарунок запам’ятається на цілий рік!

Акція діє на постійніцй основі! Більше дізнавайтесь на сайті

 2021 рік був важливим для Сетілайт та клієнтів. Було оновлено обладнання, започатковано дійсно швидкі Гігабітні тарифи, покращено якість обслуговування абонентів, удосконалено «живу» технічну підтримку 24/7 та швидке усунення аварійних ситуацій, додано нових цікавих TV каналів в HD якості без зміни вартості тарифу з телебаченням, розширено мережу в Олександрії, заплановані суттєві проекти на наступний рік, серед яких підключення абонентів  у приватному секторі Кременчука та Горішніх Плавнів.

 З нагоди зимових свят, абоненти усіх фізичних тарифів без винятку отримують можливість перегляду телебачення від Сетілайт до кінця зими без додаткових витрат. Тепер улюблений фільм «Один вдома» Ви зможете переглядати в HD якості, а новорічні феєрверки стануть ще яскравішими!

 

Зустріньте Ваш Новий 2022 рік з дійсно якісним та швидким інтернетом в місті – телефонуйте або завітайте до офісів компанії Сетілайт у своєму місті та будьте кращими у марафоні подарунків!

Телефони Абонентського відділу:

067 507-07-06

099 507-07-06

073 507-07-06

Офіси:

Кременчук, вул. Соборна, 8/18

Горішні Плавні, пр-т Героїв Дніпра, 49

Олександрія , пр-т Соборний, 101

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх