Лови мішок ідей подарунків під новорічну ялинку

17.12.2021, 17:00 Переглядів: 2 126

 

Вже зовсім скоро прийде Новий 2022 рік. Звичайно, хочеться зустріти його якнайкраще. І щоб не бігати по магазинам в останні дні грудня, краще вже сьогодні подумати, що подарувати на Новий рік своїм близьким та друзям. А "Кременчуцький ТелеграфЪ" підібрав для вас кілька чудових ідей для створення зимового затишку.

Прикраси з ювелірних металів і каменів — прекрасна думка, щоб порадувати коханих на новий рік.

Багато хто вірить в новорічні дива, адже це свято і є чари в чистому вигляді. Зміна одного року іншим обов’язково має супроводжуватися виконанням бажань і добрими дивами. Новорічна ніч - це час, коли ми не тільки даруємо подарунки, але й з радістю їх отримуємо.

Передноворічна метушня та біганина у пошуках подарунків коханим кого завгодно зіб'є з ніг. Жінки люблять отримувати такі подарунки, які несуть в собі певні емоції. Саме тому, коли ви думаєте, що подарувати коханій на Новий рік, потрібно, перш за все, згадати, чого не вистачає вашій другій половинці? А якщо фантазія працює погано, можна взяти нашу ідею.

  

Для того щоб купити щось особливе та емоційне, варто завітати в ювелірний салон MEDALLIONE та обрати з безмежної кількості прикрас, які підкреслять бездоганний смак і того хто дарує, і того хто отримає цей чарівний подарунок. Тут ви знайдете прикраси, на будь-який смак і гаманець. Ювелірний салон MEDALLIONE знаходиться у центрі міста за адресою вул. Соборна 10/7

MEDALLIONE це місце де починається новорічне диво!

Тут вишуканний стиль набуває досконалої форми.

І нехай Новорічна ніч буде щедрою на подарунки.

 

Чи любите ви дарувати подарунки?
А хочеться, щоб подарунок був унікальний та корисний, правда?

 

Що, коли ваші найдорожчі цілуватимуть вас так солодко, так пристрасно, отримавши під ялинку неймовірної краси пакуночок з корисними та незвичайними ласощами .

То ми знайшли таку чарівну крамничку "Смакоttа" у Кременчуці, окутану святковою магією. Вона задовольнить ваші найвибагливіші бажання і ви більше не схочете повертатися до стандартних подарунків.

 
І вам більше не треба буде хвилюватися про те, як проявити турботу і любов. Бо вони мають свої такі бажані імена – медово-ягідний десерт, медово-шоколадна паста, медово-кунжутна халва. Це смак, що не має меж. Чиста любов без краплі цукру, згущувачів і хімічних домішок. Чисте здоров’я, дароване фруктами та ягодами з екопоселень України, та медом, зібраним у правильний спосіб, турботливими руками Наталії та Ігоря Лещенків.

Вже рік у Кременчуці по вул. Соборній 5/9 відкрито першу у місті медову крамничку. Від вулика до столу з любов’ю до вас та з шаною до бджілок.

Свою місію Медова сім’я Лещенко бачить у тому, щоб зберегти природну силу та енергію всього різномаїття продуктів бджільнитва та передати вам.

Для довідки. Наталя, Ігор та Владислав Лещенко започаткували та провели більше 10 фестивалів у Кременчуці - 8 міжнародних джазових ім. Дмитра Тьомкіна та 3 етнічно-культурних фестивалів ДеМеД, 2 Міжнародних конкурси піаністів-імпровізаторів.

Крім широкої гами продуктів бджільництва, у крамниці представлені ягідні десерти, шоколадно-горіхова паста, медовий шоколад, цукерки, неймовірні свічки. Все зроблене своїми руками і оформлено в стильну упаковку на різний смак і гаманець. Вартість готового набору від 100 грн.

Головне, що всі інгредієнти мають виключно природне походження. Медовий шоколад виготовляє пані Наталя, десерти на основі сушених ягід, тістечка та смаколики без цукру і глютену – Владислав. А голова родини є головою спілки Полтавамед, бджолярем у 3-му поколінні, утримує пасіку та чаклує над медівкою, міксами з пилком, пергою, прополісним медом, настоянками. Має ще одне хобі - виготовлення сухих вин з винограду Херсонських теруарів.

Відкрийте для себе час медових див з подарунками, що зігрівають душу і серце, несамовито пахнуть літом, сповнюють любов’ю і обіцяють радість. Що дарують натхнення і віру в те, що всі побажання неодмінно справдяться.

А Новий рік принесе нові можливості, нові зустрічі, і неодмінно захопить новими неймовірними відчуттями з присмаком меду і щастя.

 

Кращий подарунок для тих, кого любиш

Новий рік — магічний час, коли по-особливому хочеться дарувати тепло та радість близьким, а свою безмежну любов продемонструвати унікальним подарунком, який подарує справжні емоції - еко-сет для здоровя та краси.

 

Компанія Terra Biona пропонує  подарунки для людей будь-якого віку. Terra Biona є міжнародним виробником преміальної натуральної олії холодного віджиму вже більше 10 років ?.

Наше виробництво сертифіковане найавторитетнішими міжнародними органами ? сертификації: Organic Standard, USDA, ISO.

Унікальна власна технологія виготовлення та найкраще сертифіковане обладнання, дозволяють виробляти олію екстра холодною. Це зберігає усі корисні властивості олії у кожній її краплі.

Ми понад 8 років експортуємо нашу продукцію до країн Європи (Німеччина, Франція, В.Британія, Іспанія), США, Австралію та, навіть, Індію. Наші міжнародні партнери - світові лідери у своїй галузі. Їх довіра безцінна і говорить сама за себе.

Ми ніколи не купажуємо нашу олію ? для здешевлення. Вона не має домішок або барвників. Використовуємо виключно перевірену екологічно чисту сировину.

 

Преміальна ? якість, яка вона має бути!

Бажаємо, щоб у Новому році все йшло, як по маслу!

 

Принцип - місце, де здійснюються мрії!

В «Принципі» можна сміливо вибрати новорічні подарунки дорослим та малечі.

 

Якщо ви хочете съэкономить час, і вибрати оригінальний подарунок за оптимальною ціною - тоді вам на сайт princip.ua. Для легкості вибору усі товари в каталозі інтернет-магазину відсортовані по розділах.

На сайті або в магазині за адресою: Шевченка, 32 ви знайдете подарунки для чоловіків, подарунки для жінок, подарунки для дітей і товари для свята. Ви можете придбати оригінальні подарунки. Враховуючи різні смаки, професії, захоплення, фінансові можливості, а так само різноманітність приводів для подарунків. В "Принципі" підбирають асортимент усією командою.

 

А якщо збираєтесь на гучну вечірку, теж заскочте в «Принцип». Прихопіть смішний парик, маску Діда Мороза, побільше серпантину та хлопавок – створюйте настрій і в оселях, і в душі!

 

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх