Не забудьте подбати про безпеку своєї оселі перед новорічними святами

14.12.2021, 13:00 Переглядів: 1 041

 

Зимові свята – час не лише традиційного відпочинку та поїздок у теплі краї чи за місто з друзями, але ще й пора заробітків для домушників.

У новорічні свята, поки люди відпочивають, грабують на 10-15% більше, ніж звичайно. Українці їдуть на відпочинок і залишають квартири без нагляду, причому потрапити в під'їзд не так вже й складно, мешканці самі відкривають двері. І ось злодії вже у вашої квартири.

Вони користуються тим, що «нікого немає вдома» і за лічені хвилини виносять усі цінності. Втім, щоб бути пограбованим, не обов'язково їхати в заморські далі. Можна просто прийти додому після роботи та виявити відчинені двері квартири… Якщо стежити за новинами кримінальної хроніки, можна побачити, що такі випадки відбуваються регулярно. Злодії заходять вдень, зламують дверний замок, виносять гроші та прикраси.

При цьому найчастіше крадуть: побутову техніку, мобільні, комп’ютери, велосипеди, спортінвентар, меблі вироби з дорогоцінних металів та гроші. Шукають цінності всюди, аж до того, що пересипають крупи. І під унітазами, і у вентиляційних шахтах. Щоб знайти гроші, золото, злодієві достатньо 15 хвилин. За статистикою, квартирники працюють не самотужки: поки один чинить крадіжку, інший стоїть «на шухері».

Як поставити квартиру на сигналізацію

Людина, яка хоче убезпечити своє житло від можливого проникнення, має зробити кілька кроків: поставити охоронну сигналізацію, посилити рівень захисту дверей, вікон.

Охорона квартири з виведенням на пульт служби охорони у службі «Хорта Спектр»
"Хорта спектр" є однією з лідируючих організацій на ринку охоронних послуг з 2013, стабільність і професіоналізм-кредо компанії.

Відповідальність і високу репутацію підтверджує нагорода "Лідер року 2017"

Співробітники компанії це професіонали з досвідом роботи в охоронних, правоохоронних і воєнізованих структурах. Також вони члени формування з охорони правопорядку і мають право самостійно затримувати правопорушників.

Учасники соціальних проектів "Спокійні вулиці", "Потурбуйся про маму".

Завдяки своїй економічній незалежності-до кожного клієнта індивідуальний підхід.

"Хорта" працює, життя спокійне!

Телефони: 096-01-03-111, 095-01-03-111

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх