Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС презентував техніку на АВТОДОРЕКСПО

15.11.2021, 12:00 Переглядів: 1 942

 

В рамках головної події української галузі будівництва доріг Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС презентував цікаву експозицію техніки різної спрямованості. 

Експозиція підприємства включала:

1. Машину дорожню комбіновану АТ-МДК-8/06 зі змінним обладнанням на базі самоскида МАЗ-5550С3,  оснащену бункером для піско-соляної суміші об’ємом 6,5 куб.м. Ширина робочої зони снігоочисного гідравлічного відвалу техніки сягає 2,7-3 метри, а ширина посипання реагентами — від 3 до 12 метрів.
Комунальний автомобіль призначений для нормалізації руху транспорту у зимовий період, боротьби з ожеледдю та заметілями.

2. Потужний самоскид SHACMAN Х3000 виняткового яскравого червоно-сірого кольору з принципово новою комфортабельною кабіною. Новому поколінню вантажних автомобілів SHACMAN вдалося втілити не тільки неповторний дизайн, а й ергономічність та функціональність! Автомобіль з оптимальною вантажопідйомністю — 25 000 кг. має П-подібний кузов об’ємом 19,3 куб.м.

3. Надпотужний п'ятисекційний автокран XCMG  XCT25L5_S з наи?кращими в класі вантажовисотними характеристиками на ринку Украі?ни. Вантажопіди?омність автокрану — 25 тонн, довжина стріли — 41 метр, довжина стріли + гусьок — майже 51 метр, а це на 4 метри більше ніж у аналогів!

Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС — один з найбільших виробників комунальних та дорожніх машин в Україні. Широкий модельний ряд техніки, призначеної для використання представниками різних галузей, завжди готовий продемонструвати свої найкращі якості. Різнофункціональні автомобілі, збіжні за якістю, надійністю та потужністю не залишили байдужими й гостей експозиції.

Сенсаційна зацікавленість машиною дорожньою комбінованою АТ-МДК-8/06 зі змінним обладнанням на базі самоскида МАЗ-5550С3 мала кінцевий результат — зроблені численні заявки потенційними клієнтами, отже чергове свідчення отримала популярність машини на ринку.

Захоплення якістю надбудов власного виробництва Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС та відгуки клієнтів, які наголошували на добротності техніки та її відповідності європейським стандартам, надихнули колектив на подальший розвиток виробництва, де йде неперервне розширення сучасного верстатного парку та іншого новітнього обладнання.

Добірку спецтехніки на виставковому заході АВТОДОРЕКСПО побачили представники дорожньої галузі та інших секторів економіки, які завітали до експозиції.
Хто не встиг побувати на виставці, запрошуємо побачити модельний ряд на власні очі та оцінити переваги машин, відвідавши виробничі потужності Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС.

Телефонуйте, завжди раді відповісти на ваші питання:
0 800 333 828

Весь модельний ряд на корпоративному сайті:

https://alfateks.com.ua/katalog/

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх