Чотири роки тому з конвеєра Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС вийшов перший сміттєвоз

8.11.2021, 12:00 Переглядів: 2 098

 

Самостійне проектування і виробництво комунальної техніки розпочалося чотири роки тому з виготовлення сміттєвоза з боковим завантаженням на шасі МАЗ.

 

Сьогодні Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС — один з найбільших виробників комунальної та дорожньої техніки в Україні: з серйозним конструкторським потенціалом, сервісним центром, оснащеним сучасним діагностичним обладнанням і головною рушійною силою — професіоналами високої кваліфікації. На власних виробничих площах підприємства виготовляються надбудови спеціалізованих автомобілів для компаній комунального сектору, благоустрою, дорожньої та будівельної галузі. Завод має власний верстатний парк, який містить новітнє металообробне обладнання.

Ідея самостійно зайнятися виробництвом комунальної техніки з’явилася у 2014 році. За три роки було збудовано нові цехи, закуплені сучасні верстати, зібрано кваліфікований штат конструкторів, технологів, робітників. Вже у 2017 році був створений перший сміттєвоз з бічним завантаженням. Базою для встановлення надбудови було обрано автомобіль МАЗ. Так почалося виробництво комунальної техніки.

На сьогодні, техніка для вивозу сміття виробництва Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС користується великою популярністю на ринку України. Завод послідовно розширює модельну лінійку сміттєвозів різного об’єму і типів завантаження, орієнтовану на вибагливі різноманітні вимоги об’єднаних територіальних громад та інших замовників.

На теперішній час компанія готова запропонувати сміттєвози об’ємом від 6 до 23 куб. м, з різними типами завантаження і під різні конфігурації баків.

Залежно від технічного завдання замовника, в цехах заводу виготовляються сміттєвози:

- з бічним завантаженням;
- із заднім завантаженням;
- із заднім завантаженням (ручним);
- із системою змінних кузовів.

Кожен вид техніки має свої переваги.

Найпростіші — це сміттєвози з боковим завантаженням, вони давно знайомі комунальним службам. Завантаження сміття в них здійснюється шляхом перекидання бака з відходами бічним маніпулятором в люк нагорі кузова машини.

Високопродуктивний і універсальний сміттєвоз із заднім завантаженням забезпечує зручний під’їзд до майданчика з контейнерами та здійснення швидкого механічного завантаження нестандартних і великогабаритних відходів. Крім того, сміттєвози з заднім завантаженням оснащуються потужним пресом, який забезпечує найвищий коефіцієнт ущільнення сміття. Чим більше коефіцієнт ущільнення, тим менше рейсів необхідно зробити, а отже — вище економічна ефективність роботи!

Популярним серед покупців є й сміттєвоз з ручним завантаженням. Він пристосований для ручного навантаження твердих побутових відходів у ківш сміттєвоза, а також механізованого розвантаження в місцях утилізації.

Сміттєвоз зі змінними кузовами має великий плюс — він відрізняється одночасно високою маневреністю і більшою оперативністю при завантаженні — вивантаженні в порівнянні зі стандартними сміттєвозами.
У зимовий період кожен сміттєвоз може використовуватися і для прибирання снігу, адже за бажанням замовника техніка комплектується гідравлічним відвалом власного виробництва.

Конструкція кузова сміттєвозів виробництва АЛЬФАТЕКС виконана за допомогою сучасного обладнання і забезпечує повну герметичність і конструкційну точність. Всі металеві деталі проходять ретельну антикорозійну обробку, яка крім гарного зовнішнього вигляду гарантує захист техніки від руйнівних впливів навіть при тривалій експлуатації.

Обладнання власного виробництва АЛЬФАТЕКС легко монтується на автомобілі практично будь-якого виробника: МАЗ, SHACMAN, IVECO, RENAULT, DАYUN.

Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС, відзначаючи річницю випуску першого сміттєвоза, продовжує працювати на розвиток та вдосконалювати процес виготовлення надбудов, оснащуючи цехи сучасним надійним обладнанням. Фахівці підприємства на сьогодні можуть здійснити проектування, виготовлення, а також постачання будь-якої комунальної техніки, яка зможе задовольнити найвимогливішого замовника.

Весь модельний ряд техніки АЛЬФАТЕКС на корпоративному сайті:

alfateks.com.ua

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх