Осінь - час змін, почати які варто з власного гардеробу!

4.10.2021, 16:00 Переглядів: 2 620

 

Восени все навколо змінюється: природа, погода, настрій. Багато хто замислюється і про зміни у власному гардеробі, надихаючись різноманіттям кольорів осіннього листя, ледь чутним шурхотом дощу за вікном, свіжістю повітря. А підібрати образ, що пасуватиме саме вам, допоможуть фахівці з найкращих бутиків Кременчука!


«Дольче мода» - магазин одягу від кращих виробників Італії та Туреччини

Магазин модного одягу «Дольче мода» вже протягом 15 років робить усе, аби задовольнити бажання своїх улюблених та шановних клієнтів. Ми співпрацюємо з кращими виробниками жіночого одягу Італії та Туреччини, тому в нашому магазині найкращі пропозиції поєднуються з найкомфортнішими цінами.

«Дольче мода» пропонує широкий асортимент жіночого та молодіжного одягу будь-яких розмірів, який щотижня оновлюється. На початку нового осінньо-зимового сезону можемо запропонувати стильні нові моделі курток та пальт із екошкіри різних фасонів і кольорів. Різноманіття светрів і кардиганів на будь-який смак та модних суконь для вечірніх заходів, представлене в нашому магазині, просто вражає уяву!

Хітом сезону впевнено можна назвати сорочки-пальто в клітинку, лапку та смужку, виконані в яскравих або теплих тонах. У нас ви знайдете кашемірові пальто різноманітних моделей міді та максі довжини, а також брюки, джинси, спідниці молодіжних та класичних фасонів.

А крім того в нашому магазині можна знайти сучасні куртки холлофайбер, вироблені в Туреччині та Італії!


Адрес магазина: Соборна, б.36

Телефон: +38-067-337-07-00

Сайт: @dolcemoda_krem




«MISS STAMBUL» – найкращий одяг для сучасних жінок

MISS STAMBUL - це бутік елітного жіночого одягу середніх та великих розмірів.

Ми знаємо, що незалежно від віку і комплекції, кожна жінка мріє бути стильною і привабливо одягненою, вона уважно стежить за тенденціями сучасної моди і водночас зберігає свій неповторний шарм.

Все це легко для панянок зі стандартною фігурою, але у володарок більш розкішних форм можуть виникнути певні складнощі. Проте, придбати актуальний одяг великих та середніх розмірів не так уже й складно! Для цього треба лише один раз зазирнути в наш бутік одягу - MISS STAMBUL.

Наші консультанти з 100% точністю підберуть вам вбрання для будь-якого заходу. В нашому асортименті присутні лише найкращі моделі провідних виробників одягу з Туреччини. Цієї осені ми можемо запропонувати туніки, блузки, кардигани, піджаки, костюми, брюки, спідниці, сукні, якісний трикотаж, а також стильний та зручний верхній одяг.

У наших светрах, пуловерах, кардиганах і сукнях Ви завжди будете в тренді. Родзинкою сезону стануть трикотажні монолуки plus size, що повністю складаються з в'язаних речей, та сукні з шовку з дрібним малюнком.

Усі без винятку моделі покликані підкреслити принади і приховати можливі недоліки фігури, вони роблять своїх власниць привабливими і впевненими в собі жінками. Різноманітність моделей і широка гама кольорів допоможе вибрати одяг, який підходить саме Вам. Ми прагнемо, щоб жінки будь-якого віку і статури завжди виглядали красиво, елегантно і стильно!


Адреса магазина: вул. Соборна (Леніна), б. 31

Телефон: +38-096-762-76-10

 

«Пара пар» – стильне взуття для справжньої леді

Гарно, зручно, практично – ці три слова є ключовими для розуміння модних тенденцій у сфері взуття. І серед усього спектру осіннього взуття, представленого в магазині «Пара пар», першу сходинку п’єдесталу, безумовно, займають кросівки. Лаконічні кросівки базових кольорів – білі, чорні або бежеві. Новинкою сезону можна вважати високі кросівки-«джордани».

Серед черевиків позицію лідера впевнено утримують «челсі», які цієї осені з’явилися на подіумах багатьох модних брендів. Вражає різноманіття кольорів, форм підошви та висоти взуття, запропоноване дизайнерами.

Все ще в тренді й черевики на шнурівці, схожі на армійське взуття з високими берцями. Але тут є нюанс: підошва має бути товстою, проте не грубою.

Щодо новинок, треба відзначити високі чоботи-панчохи на товстій підошві та «жокейські» чоботи (або «чоботи-труби», як їх часто називають), які не обтягують ноги. Все ще популярні й чоботи зі шнурівкою по всій халяві.

Не варто засмучуватися й прихильникам класичних моделей: вони не втратили актуальність і вдало впишуться в образ.?

У нашому магазині ви знайдете безліч модних новинок – адже маємо надзвичайно широкий асортимент шкіряного взуття! Жіночі моделі представлені в розмірах від 33 по 41, а чоловічі – від 39 по 45.

І не забудьте про аксесуари: якісна сумка стане родзинкою будь-якого образу!

 

Адреса магазина: Вул. Шевченко 24/43 , навпроти входа в мед. центр " Віком"

parapar.shop
 



«Пишна краса» - місце, де здійснюються мрії

Національна мережа магазинів жіночого одягу великих розмірів «Пишна краса» вже понад сімнадцять років одягає жінок із розкішними формами від 50 до 76 розміру.Представлені в нас моделі розробляються такими ж "пишками" і відшиваються за спеціальними лекалами, враховуючи всі особливості фігури.

Цієї осені ми особливо постаралися наситити наш асортимент яскравими фарбами. Широкий вибір верхнього одягу вражає кількістю моделей. Вони виконані з різних матеріалів. Модниці з будь-яким типом фігур знайдуть у нашому магазині розмаїття повсякденного, святкового, спортивного та домашнього одягу.

В наших магазинах представлена й білизна для жінок із нестандартними фігурами - від привабливих фасонів преміум-класу до простіших, але не менш зручних моделей.Потурбувались ми також про ніжки наших клієнток. Ми самі розробляємо та відшиваємо взуття, тож із легкістю підберемо вам довершений образ.У магазині працює дисконтна програма, якою користуються понад 27 тисяч клієнток.З початком пандемії активізувалися онлайн продажі через співтовариства Viber та соціальні мережі, тож ми запустили в роботу інтернет-магазин. Консультанти проводять консультації та продажі через відеозв’язок.

Ми намагаємося задовольнити потреби клієнток різного віку, з різними вподобаннями, стежимо за сучасними тенденціями, працюємо з українськими та зарубіжними виробниками. Наші партнери створюють унікальні фасони одягу, білизни, взуття для найкрасивіших жінок і дівчат України з урахуванням  цінових можливостей наших покупців.


Адреса магазину в місті Кременчук:

Вул. Небесної Сотні 8/3

р-н Центральний ринок

Телефон: +38067-486-36-23

Сайт: pyshnakrasa.com.ua

 

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх