28 та 29 серпня - зорепад розваг у аквапарку Polo city

27.08.2021, 14:30 Переглядів: 1 314

 

А ви вже розпланували останній серпневий вікенд? Якщо ні – збирайтеся родиною, запрошуйте друзів, прихопіть з собою гарний настрій та гайда до нас в аквапарк Polo city!

Пірнати у чисту теплу водичку, летіти з карколомних гірок, грітися під ласкавим промінням літнього сонечка, смакувати ласощі просто біля басейну – напевно, це і є справжній відпочинок. Аквапарк Polo city - це фантастичний аквапростір, де втілюються мрії та здійснюються найпотаємніші бажання. Це найкраще місце, щоб відсвяткувати неймовірний день народження собі або дитині, влаштувати особливе свято для двох, чи гамірний корпоратив для колег. Ми створили всі умови для вашої втіхи і задоволення: найсучасніші водні атракціони, якісний сервіс, динамічні розваги, ексклюзивні фотолокації – все це чекає на вас цих вихідних в аквапарку Polo city!

Літо промайнуло і відпустка позаду, але хіба це здатне затьмарити наш настрій? Поспішайте відсвяткувати з нами закриття літнього сезону та запасайтеся яскравими аква враженнями до наступного літа!

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх