Мийки з тектонайта: переваги і характеристики

20.08.2021, 14:00 Переглядів: 4 552

 

Неможливо собі уявити кухню без мийки, адже саме вона допомагає підготувати продукти до подальшого приготування, помити посуд та навести порядок на кухонних поверхнях. Через те що мийка використовується часто, слід дуже уважно підходити до її вибору.

Такий виріб повинен бути міцним, надійним, довголітнім, не боятися впливу високих температур і мати гарний вигляд. Сьогодні ринок пропонує безліч різних варіантів, серед яких кожен зможе підібрати оптимальний для себе варіант. Але якщо ви шукаєте дійсно високоякісну та сучасну кухонну сантехніку, радимо звернути увагу на вироби від швейцарської компанії Franke. Мийки цього виробника мають великий попит, а особливо ті, що зроблені з тектонайту.

Мийка з тектонайту – сучасне рішення для будь-якої кухні

Тектонайт – це унікальний синтетичний матеріал, який поєднує у собі композит SMC (Sheet Mould Compound) зі скловолокна і якісного поліестеру. На поверхню мийки наноситься спеціальне кольорове покриття PiMC, що надає її поверхні вигляд натурального граніту.

 

Основні переваги мийок з тектонайту:

  • невелика вага;
  • довговічність;
  • привабливий мінімалістичний стиль та великий вибір кольорів;
  • стійкість до ударів, механічних пошкоджень та великих температур (до 260°C);
  • вироби прості у догляді;
  • покриття мийки має захист від ультрафіолету, що збереже насичений колір матеріалу на довгі роки.

Відштовхуючись від усього вище переліченого, можна з упевненістю зробити висновок, що один з найкращих матеріалів для мийки – тектонайт!

 

Особливості догляду

Як вже зазначалося раніше, тектонайт не потребує особливого догляду. Поверхня мийок з цього матеріалу не пориста, тому не вбирає сторонні запахи, до того ж вона захищена від бактерій та стійких плям. Щоби очистити мийку достатньо просто протерти її вологою ганчіркою. Дозволяється використовувати будь-які миючі засоби, які не містять абразивних частинок та їдких речовин.

Швейцарські мийки Franke – це ідеальне поєднання стилю, комфорту та довговічності. Вони стали вибором номер один серед багатьох споживачів та впевнено тримають позицію лідера на світовому ринку. Наостанок важливо наголосити ще раз, що серед усіх матеріалів, з яких виробляються мийки Франке, тектонайт неодмінно заслуговує вашої уваги. Обирайте потрібну форму та колір виробу й облаштовуйте кухню, роблячи її максимально комфортною, затишною та сучасною!

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх