Чергова перемога СК «Геологія», діяльність якої підтримує Біланівський ГЗК

26.07.2021, 14:30 Переглядів: 1 200

 

Наступним для «Геології» є участь в змаганнях «Кубок Energy»

Завершилися чергові змагання з міні-футболу в місті Кременчуці – «Кубок Дніпра». Змагання проводяться з 2017-го року і незмінним переможцем є команда «Геологія». Цей рік не став винятком – п’ятий рік поспіль «Геологія» доводить своє чемпіонське звання.

- Ми докладаємо максимум наших зусиль під час кожної гри, - говорить Президент СК «Геологія» Андрій Усов. - Показати свій максимум та виграти є важливим для кожного члена команди. З «Кубком Дніпра» у нас вже ціла історія – ми перемагали щороку із заснування змагання. Тому перемога цього року була надзвичайно важливою, ми мали довести своє чемпіонське звання. Надзвичайно пишаюсь своєю командою та нашою черговою перемогою!

І дійсно є чим пишатись - з першого року існування СК «Геологія» команда розпочинає перемагати. На рахунку команди перемоги:

  • «Кубок Energy» (2016 та 2020 роки);
  • «Кубок пам’яті О. Бабаєва» (2017, 2018 та 2020 роки);
  • «Кубок ім. С. Загарія» (2017 рік) та «Кубок ім. М. Бєлих» (2018 рік).

Окремо слід виділити вихід в фінал другої ліги України з футзалу в 2019 році, оскільки «Геологія» стала першою командою Полтавської області, що досягла такого рівня. В березні цього року «Геологія» здобула чемпіонство першої ліги з футзалу.

- Для досягнення нових перемог та для покращення свого професійного рівня, надзвичайно важливо мати надійну підтримку. Вже 5-й рік поспіль Біланівський ГЗК всіляко підтримує діяльність СК «Геологія». Хотілось би окремо подякувати Біланівському ГЗК, логотип якого ми з гордістю носимо на нашій формі, - додає Андрій Усов.
- Підтримка розвитку спорту в регіоні займає одну з ключових позицій в політиці соціальної відповідальності нашого підприємства. Роки співпраці ТОВ «Біланіський ГЗК» з СК «Геологія» вже дали свої результати та переросли в надійне партнерство, - коментує Юрій Химич Генеральний директор ТОВ «Біланівський ГЗК».

Наступним для «Геології» є участь в змаганнях «Кубок Energy», де команда вже двічі здобувала перемогу. Окрім того, цього року вперше «Геологія» прийматиме участь у  всеукраїнському чемпіонаті по футзалу «Odessa Open Cup».

Будемо вболівати за команду та бажаємо нових перемог!

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх