Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС представив новий кузов власного виробництва

19.04.2021, 11:00 Переглядів: 1 752

 

Автомобіль DAYUN CGC1120 з самоскидною платформою марки АТ поставлений на адресу фермерського господарства що на Полтавщині.

Самоскид АТВ-2/2 із заднім розвантаженням та платформою об’ємом 12 куб.м стане надійним помічником замовнику завдяки високій продуктивності та економічності.
?

 
Середньотоннажна вантажівка може замінити на сільських дорогах багатотонні машини, які витрачають чималу кількість палива, в той час, як вага матеріалів, які потрібно перевезти (будь то нефасовані добрива або зібраний урожай), часто в рази менше їхньої вантажопіди?омності.
?

 
Самоскид АТВ-2/2 на шасі DAYUN CGC1120 стане економічною альтернативою господарям: допоможе заощадити гроші, та в силу своєі? маневреності істотно прискорить хід робіт.


 
Шасі DAYUN з колісною формулою 4?2 комплектуються дизельним двигуном Weichai WP4.1Q160E50 (Євро-5), об’ємом 4087 куб. см і 6-ти ступінчастою КПП Shaanxi Fast Gear 6J70T. Потужність двигуна — 150 к. с. (110,5 кВт). У комплектації також застосовані агрегати відомих світових виробників Bosch, Wabco, ZF.


 
Перед відвантаженням на адресу замовника техніка пройшла повноцінне випробовування, отримавши підтвердження універсальності, відмінної якості та надійності як шасі, так і самоскидної платформи.


 
Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС запрошує потенційних замовників відвідати виробничі цехи, виставковий майданчик та провести тест-драйв будь-якої техніки!


Телефонуйте: 0 800 333 828


Більше про техніку марки АТ на сайті:


alfateks.com.ua

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх