Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС зміцнює комунальний сектор України

29.03.2021, 11:30 Переглядів: 1 883

 

Масштабні поставки різнофункціональної техніки нещодавно здійснив Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС до Одеської та Кіровоградської областей.

Комунальне підприємство Ізмаїльської міської ради «Житсервіс» отримало два сучасних сміттєвози АТ-4021 із заднім завантаженням на шасі DAYUN CGC1120.


Міський голова Андрій Абрамченко передав спецавтомобілі директору комунального підприємства Назіму Агаєву. Відтепер якісна техніка для збору ТПВ без втоми наводитиме чистоту у мальовничому місті Ізмаїл. 


Приймальний бункер навісного обладнання сміттєвоза АТ-4021 відрізняється особливо міцною конструкцію завдяки використанню зносостійкого металу.


Об'єм бункеру складає 9 куб.м. Маса ТПВ, які можна завантажити становить 3490 кг. Коефіцієнт ущільнення відходів досягає 3:1.


Рух несучої й пресуючої плити відбувається по спеціальним вкладкам, що позитивно позначається на характеристиках машини. Всі елементи системи розташовані поза завантажувального кузова, що запобігає забрудненню і забезпечує швидкий доступ при обслуговуванні й діагностиці.


Дві машини максимальної рентабельності та ефективності також отримало КП «Петрівське» що у Кіровоградській області:

     - Вакуумний автомобіль АТ ВО-0101 на шасі МАЗ-4371N2;
     - Сміттєвоз АТ-2042 на шасі МАЗ-5340С2.


Основною перевагою сміттєвоза АТ-2042 з боковим завантаженням на шасі МАЗ-5340С2 є висока продуктивність і чудові технічні та експлуатаційні характеристики. Об’єм бункера становить 18,5 куб. м.

Маса ТПВ, які завантажуються — 9410 кг. Коефіцієнт ущільнення сміття — 4:1.


Система завантаження — механічна, бічна. Вивантаження ТПВ з бункера проводиться самоскидним способом. Сміттєвоз стабільно працює в будь-яку погоду та розрахований на температурний режим від ?30 С до +40 С градусів, оскільки має спеціально розроблену гідравлічну систему.


Вакуумний автомобіль АТ ВО-0101 на шасі МАЗ-4371N2 відповідає жорстким умовам, пов'язаним з експлуатацією. Цистерна заповнюється за 8 хвилин. Вакуумний насос має продуктивність 240 куб. м/год. Глибина всмоктування — 4,5 м. Об’єм цистерни становить 4 куб.м.


В особливості конструкції входять додаткові опції та оснащення спецтехніки. Екологічна чистота і висока якість очищення, надійність і стабільність роботи вакуумного насоса та простота в експлуатації — відмінні якості вакуумного автомобіля АТ ВО-0101.


Передача техніки відбулася на території Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС. Делегати були приємно вражені не тільки якостями придбаних залізних помічників, а й потужним процесом виробництва та продемонстрованим широким модельним рядом марки АТ, який охоплює значну частину комунального сегмента.


Рентабельна експлуатація в будь-яку пору року — ексклюзивна властивість техніки від Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС.


Ми добре знаємо потреби комунальних підприємств, отже пропонуємо ефективну техніку для успішної роботи!


Власне виробництво комунальної техніки під торговою маркою АТ містить: автовишки, вакуумні, мулососні, каналопромивні, дорожні комбіновані машини на базі різних шасі та самоскидів та іншу необхідну для вас техніку.


Запрошуємо представників ОТГ всіх регіонів України у будь-який час відвідати Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС.


Будемо надзвичайно раді зробити працю фахівців комунальних підприємств легшою, а життя у громадах комфортнішим!


Телефонуйте: 0 800 333 828


Більше про техніку від Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС на сайті alfateks.com.ua

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх