Кременчуцький завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС працює задля міцності комунального сектору України!

3.02.2021, 10:00 Переглядів: 2 366

 

Майбутнє регіону нерозривно пов’язане з темпами розвитку ОТГ, адже кожна територіальна громада України має значні можливості для подальшого стрімкого розвитку. Підняття рівня обслуговування населення комунальними підприємствами є лакмусовим папером, на якому чітко відображена турбота про комфорт Громади.

Чудовим прикладом небайдужості до життя мешканців рідного краю є робота КП «Керуюча компанія «Господар» Слобожанської Селищної Ради. Саме задля підвищення комфортного життя Громади Комунальне Підприємство нещодавно поповнило автопарк високопродуктивними сучасними машинами виробництва Кременчуцького заводу комунальної техніки АЛЬФАТЕКС.

За чистотою мальовничого Дніпровського краю стежитимуть три універсальні залізні помічники від компанії АЛЬФАТЕКС:


 - портальний сміттєвоз АТ-2034 на базі шасі МАЗ-4371N2;
 - сміттєвоз АТ-2042 з боковим завантаженням на шасі МАЗ-5340С2;
 - вакуумно-підмітальна машина АТ МВП-0103 на шасі МАЗ-5340С2.


 
Функціональний портальний сміттєвоз АТ-2034 працює зі змінними 7 кубовими контейнерами, які оперативно завантажуються й миттєво розвантажуються самоскидним способом. За допомогою таких контейнерів відкритого типу можна збільшити ефективність та зменшити час збору ТПВ на великій території, просто замінивши заповнений контейнер на пустий. В один контейнер можна завантажити 3850 кг відходів!


 
Простий в обслуговуванні та надійний в експлуатації сміттєвоз надає можливість збору та вивезення будь-якого сміття — від твердих побутових відходів до великогабаритних і будівельних. Детально продумана конструкція гарантує безпечну роботу під час підйому й опускання контейнера.


Додатково автомобіль обладнаний відвалом для прибирання снігу.


 
Функціональний сміттєвоз з боковим завантаженням АТ-2042 на базі шасі МАЗ-5340C2 має продумані чіткі технічні та експлуатаційні характеристики. Об’єм бункера — 18,5 куб. м, маса ТПВ, які завантажуються — 9410 кг, вантажопідйомність маніпулятора — 700 кг, коефіцієнт ущільнення сміття до 4. Сміттєвоз стабільно працює в будь-яку погоду, розрахований на температурний режим від ?30° С до +40° С, оскільки має спеціально розроблену гідравлічну систему.


Додатково сміттєвоз АТ-2042 також комплектований відвалом для прибирання снігу.


 
Третій придбаний автомобіль — вакуумно-підмітальна машина АТ МВП-0103 на шасі МАЗ-5340С2, яка дбатиме про досконале прибирання смт. Слобожанського — це універсальний інструмент, готовий впоратися зі складним завданням по прибиранню та очищенню будь-яких дорожніх поверхонь, навіть в найскладніших умовах!



Вакуумно-підмітальна машина АТ МВП-0103 зі щедрою стандартною комплектацією та надійною системою пилоподавлення зможе прибирати поверхню шириною від 2400 до 3400 мм. Техніка має три щітки, бак для води об’ємом 1,8 куб.м, та основний кузов з об’ємом 7,5 куб. м. Потужність автономного двигуна становить 115 к.с.



Надійний автономний двигун і всмоктуючий пристрій відмінно можуть впоратися з першого разу навіть із самими серйозними забрудненнями на будь-якій поверхні.


 
Три машини максимальної рентабельності та ефективності отримала Слобожанська громада. Спільними для них є надзвичайні властивості — надійність, точність, безпека та комфорт!


Конструкція кузовів техніки виробництва АЛЬФАТЕКС виконана за допомогою сучасного обладнання, отже забезпечує повну герметичність і точність.


Всі металеві деталі проходять ретельну антикорозійну обробку, яка крім гарного зовнішнього вигляду, гарантує захист техніки від руйнівних впливів навіть при тривалій експлуатації.


Шановні представники об’єднаних територіальних громад, Кременчуцький Завод комунальної техніки АЛЬФАТЕКС готовий у будь-який час виготовити та доставити на ваше замовлення техніку власного виробництва: автовишки, сміттєвози, вакуумні, мулососні, каналопромивні, дорожні комбіновані машини на базі різних шасі й самоскидів.


Ми допоможемо підібрати таку комунальну техніку, яка за своїми технічними характеристиками, можливостями експлуатації та іншими параметрами, ідеально відповідала б потребам конкретного населеного пункту.


Звернувшись до нас, ви зможете вже сьогодні отримати техніку на вигідних умовах, адже ми працюємо за найкращими фінансовими інструментами продажу!


Ми готові до співпраці. Справа за вами!


Телефонуйте: 0 800 333 828


Детальніше про інші моделі комунальної техніки виробництва компанії АЛЬФАТЕКС: alfateks.com.ua


Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх