Запрошуємо школярів провести канікули у Міському зимовому комп’ютерному таборі в Академії ШАГ! Початок 28 грудня!

23.12.2020, 11:00 Переглядів: 1 954

Зовсім скоро настануть зимові канікули, і батькам доведеться щодня вигадувати нові розваги для своїх дітей. Як проходить звичайний день зимових канікул школяра? Поспав, поїв, погуляв, подивився мультики, пограв в комп'ютер. А хочете, щоб ваша дитина провів канікули з користю, а не як зазвичай? Відповідь на це питання пропонує Комп'ютерна Академія Шаг - вона запрошує школярів в новорічний IT-табір. Він буде працювати з 28 грудня по 6 січня 2021 року.


 

П'ять переваг новорічного IT-табору


Здавалося б, під час канікул потрібно дати дитині відпочити від гаджетів і екранів моніторів, але давайте будемо чесні - як довго вам вдасться тримати оборону? Так що краще дати своєму чаду можливість провести час за комп'ютером з користю і задоволенням. З Комп'ютерною Академією ШАГ ваша дитина опиниться в світі технологій майбутнього і зможе дізнатися, як створюється 3D-графіка, анімація, навчиться створювати комп'ютерні ігри і свою VR-середу, монтувати відео для YouTube і Tik Tok.


 

Чому саме Комп'ютерна Академія ШАГ? Ось вам п'ять вагомих причин:


1. Тут діти отримують знання і навички майбутнього, які неодмінно знадобляться їм у житті.

2. В рамках занять дітей чекає багато практики, після цих курсів ви здивуєтеся, як багато нового вміє робити ваша дитина.

3. Використання сучасних технологій - ніяких застарілих програм і сумовитих завдань, тут вивчають трендові речі за допомогою топових програм.

4. Досвідчені педагоги і вожаті - колектив викладачів з легкістю знайде підхід до кожної дитини і зможе пояснити навіть найскладніший матеріал.


 

У цьому сезоні ваших дітей чекають такі теми:


· Секретна місія Санти - діти створять тематичний YouTube канал Супер Санти, навчаться розробляти аватар, логотип та обкладинку та налаштують канал з нуля. Розглянуть всі тонкощі написання сценарію, зйомки та монтажу відео. Створять інтро для роликів та анімацію, зніматимуть відео за останніми трендами TikTok та навчаться працювати з Instagram.


·  Новорічний Майнкрафт - діти створять різдвяний YouTube канал, пройдуть лабіринти і візьмуть участь у поєдинку роботів, створять 3D-моделі снігової фортеці, святковий постер і портрет у стилі Майнкрафт, навчаться створювати комп’ютерні ігри, знімати та монтувати відео, оформлювати музичну заставку і працювати з новорічними спецефектами. А ще діти створять свій світ VR в Майнкрафт.

Комп'ютерний Табір - це канікули з користю і задоволенням! Це час для отримання нових емоцій, заряду енергії і творчих ідей.


 

Всі заняття проходять в Комп'ютерної академії ШАГ.


Зміни:

28.12 - 6.01 (1.01, 2.01, 3.01 вихідні дні)


Час: з 9:00 до 17:00


Вік дітей: 8-15 років.


Увага, кількість місць обмежена!

Детальна інформація за посиланням: https://kremen.itstep.org/winter-it-camp

Або за телефонами:

? 067 899 09 16
? 073 797 88 17
? 050 426 07 51

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх