А чи переживе Ваш бізнес локдаун?

17.12.2020, 15:30 Переглядів: 2 076

 

Економічна криза, не стійка геополітична ситуація та карантинні обмеження не сприяють органічному зростанню бізнесу. І надій на підтримку з боку держави підприємці давно полишили.

 

Запроваджені різними державами світу обмежувальні заходи, спрямовані на попередження поширення коронавірусної хвороби, негативно впливають на можливість бізнесу у багатьох секторах генерувати прибуток обсягом, який було заплановано до впровадження таких заходів.


За дослідженнями, близько 35% підприємств України очікує нестабільна внутрішня економічна ситуація та можливо навіть банкрутство. Але за макроекономічними прогнозами, частина бізнесу здатна в цей нестабільний час не просто зберегти свою частку ринку, але й збільшити в обсязі продажів та виручки.


Але, що впливає на розвиток або стагнацію бізнесу? Зовнішнє середовище, купівельна спроможність, продукт, маркетинг, ціноутворення і тп. І хоча змінити вплив з зовнішнього середовища на бізнес дуже важко, проте вибудувати ефективну роботу маркетингу для генерування потенційних клієнтів цілком реально!


У Вас є можливість записатись на безкоштовну маркетингову консультацію прямо зараз! Допоможи своєму бізнесу не просто вижити, а й збільшити свою частку ринку!


Записуйтесь, вже сьогодні та отримайте безкоштовну консультацію.


Або телефонуйте прямо зараз +380983074661

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх