Абсолютно новий Toyota Yaris знову підіймає планку!

1.12.2020, 12:00 Переглядів: 2 078

 

Новий Toyota Yaris в Кременчуці!

Новий Yaris створений бути лідером безпеки у своєму сегменті.


 
Перший автомобіль Toyota з центральними подушками безпеки

Новий Yaris є першим автомобілем Toyota, оснащеним центральними подушками безпеки. У стандартній комплектації вони спрацьовують у разі бокового удару, щоб запобігти зіткненню водія і переднього пасажира між собою.


 
Це перший автомобіль на платформі TNGA-B, що гарантує неповторний стиль, компактні розміри, високу практичність, зручність та безпеку керування. Вперше філософія нової глобальної архітектури Toyota New Global Architecture ? TNGA ? застосовується до компактного автомобіля у вигляді модульної платформи GA-B, на якій побудовано новий Toyota Yaris. Ця архітектура відіграє ключову роль у покращенні динамічних характеристик Yaris за рахунок низького центра тяжіння і міцнішого кузова. Також вона дозволила дизайнерам створити більш виразний, привабливий і потужний на вигляд автомобіль з яскраво вираженою індивідуальністю.


 
Завдяки новій гібридній системі четвертого покоління автомобіль має потужність у 116 кінських сил, низький рівень викидів CO2 ? 85 г/км ?та економно використовує 3,1 л пального на 100 км пробігу (у комбінованому циклі).


 

Оновлена підвіска гарантує дивовижну точність та плавність руху.


 
Компактний і водночас просторий
Нова платформа GA-B дозволила зменшити загальну довжину автомобіля, зробивши його найкомпактнішою моделлю у своєму класі. При цьому колісну базу вдалося збільшити, завдяки чому салон став просторішим та комфортнішим як для водія, так і для пасажирів. Це нагадує новаторську концепцію «Великий малий» Yaris на світанку його створення 20 років тому.


 

У новому Yaris більше простору між водієм і переднім пасажиром (на 20 мм), a також ширша передня панель приладів.


Збільшився об’єм багажного відділення: глибина багажника становить 700 мм, а його місткість ? 270 л.


Інтер’єр нового Yaris із загальною концепцією «Менше ? це більше». Це чітко та якісно спроєктований простір, приємний для ока й на дотик, а також просторий, наче в автомобіля більшого розміру.


«Лідер», «перший», «вперше» - зустрічаються в описах цього авто частіше, ніж будь коли. Але, як відомо, краще один раз побачити самому …


Абсолютно новий Toyota Yaris вже в салоні у Кременчуці! Запрошуємо до знайомства!

Наші консультанти знають все. Т. 050 3081979

pro-line.toyota.ua   


Автор: на правах реклами
Теги: Кременчук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх