Коробка відбору потужності (КВП) і що необхідно про неї знати?

9.11.2020, 14:30 Переглядів: 1 994

  

Коробка відбору потужності є агрегатом, який в обов'язковому порядку встановлюється на транспортний засіб в рамках його гідрофікації. Що це таке, за що відповідає вузол і що необхідно про нього знати - читайте в даній статті.

В рамках гідрофікації транспортного засобу, тобто в процесі установки на нього гідравлічної системи, обов'язково купується КВП - коробка відбору потужності. Даний агрегат разом з валом (або валами) утворює єдиний механізм, в завдання якого входить відбирання сили обертання у основного мотора несучого транспорту та передача її на інші компоненти гідравліки. Власне КВП, замовити яку можна в широкому асортименті тут https://hydromarket.com.ua/g7675069-korobki-otbora-moschnosti, відповідає саме за відбір крутного моменту на різній спецтехніці - тягачі, КМУ, прибиральнійї машині і т.д.


Основні властивості КВП


КВП можна віднести до компонентів гідравліки, оскільки вона служить приводним агрегатом для її виконавчих органів. Її монтують в заводських умовах або на спеціалізованому сервісі за допомогою гідравлічного насоса або карданного валу на коробці передач або роздавальній коробці (в залежності від особливостей конструкції тягового транспорту). Управління механізмом здійснюється з кабіни водієм машини, а працювати він може як під час руху техніки, так і при її зупинці. Крім того, він може обертатися в одну або дві сторони.


Коробка відбору потужності є легким, компактним і дуже надійним вузлом з тривалим терміном служби, економною витратою ресурсів, високою ефективністю і стабільністю роботи, простим в експлуатації. Крім того, він має нескладну і недорогу конструкцію.


Після активації коробки оператором запускаються вали, які зачіпають шестерні між собою і змушують їх обертатися під впливом сили обертання, а сама сила потім передається далі - на інші елементи гідросистеми.


Асортимент коробок відбору потужностей, представлених на ринку України


На вітчизняному ринку представлений широкий вибір агрегатів КВП, серед яких можна підібрати модель, що оптимально підходить під будь-які умови роботи, виконання різних завдань і для несучої техніки найрізноманітніших марок або моделей.


Щоб КВП служила максимально довго і ефективно слід правильно підібрати агрегат, купити добротний продукт у перевірених виробників і у надійних постачальників. Далі - грамотно встановити його на машину в спеціалізованій майстерні, забезпечити оптимальні умови експлуатації, регулярний техогляд, обслуговування і своєчасний ремонт. Оптимально звертатися в компанію, яка надає повний комплекс послуг по гідрофікації - від проектування до ремонтних робіт з гарантією на всі послуги. Такою компанією в Україні є «Гідромаркет».


В Україні можна купити якісні та недорогі коробки відбору потужностей, якщо знати, як правильно вибрати агрегат і де його замовити. Іноді простіше і швидше буде звернутися в спеціалізовану компанію з пристойним досвідом роботи в даній сфері і компетентним персоналом.

Автор: На правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх