Кременчуцький Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» зміцнює свої позиції в сегменті сільськогосподарської техніки

12.10.2020, 12:30 Переглядів: 2 192

 

Осінь 2020 року увійде в історію Заводу як пора неперевершених презентацій! Новий потужний аграрний самоскид був представлений у межах наймасштабнішої в Україні Міжнародної агропромислової виставки «AGROEXPO-2020».

Директор Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» Микола Корецький, презентуючи новинку, звернувся до клієнтів:

«Плануючи виробництво кожної нової моделі, ми звертаємо увагу на умови, в яких працює наша техніка, знаємо проблеми, з якими стикаються водії й точно знаємо, що для наших клієнтів найбільше значення має продуктивність. Тому й техніку виробляємо, яка здатна на безвідмовну працю в найскладніших умовах. Аграрний самоскид, спираючись на міцне шасі SHACMAN F3000 став найцікавішою родзинкою виставки «AGROEXPO-2020». Хочу подякувати кожному потенційному клієнту за увагу до нового поповнення модельного ряду марки АТ. Ми докладемо всіх зусиль, щоб ви були задоволеними нашими продуктами та послугами. Жодне з наших досягнень не було б можливим без вас та вашої довіри».


 
Потужний, надійний, витривалий і водночас комфортний зерновоз — найкраща версія популярних на ринку України представників модельного ряду SHACMAN.


 
Міцний та винятково стійкий аграрний самоскид SHACMAN F3000 обладнаний зерновозним кузовом об’ємом 31 куб.м із заднім і бічним (вправо) розвантаженням. Вантажопідйомність потужного велетня — 25 тонн, колісна формула — 6х4.


 
Салон самоскиду просторий, зручний і безпечний. Він є ідеальним для комфортної та спокійної роботи. Пневмосидіння водія з підлокітником, наявні клімат-контроль, електросклопідіймачі, рульова колонка регульована за кутом нахилу і висотою.


 
Кременчуцький Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» зміцнює свої позиції в сегменті важких вантажівок на вибагливому ринку аграрних перевезень. Замовлення на абсолютно новий аграрний самоскид уже відкрито.



 


alfateks.com.ua

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх