Юрій Цемах: «Кременчуцьким підприємствам дуже потрібна підтримка з боку влади»

3.10.2020, 09:00 Переглядів: 5 885

Напевно, ніхто не буде сперечатись, що все, що нас оточує, створено підприємцями. Саме підприємці, узявши відповідальність за своє благополуччя, рухають світ уперед, створюючи робочі місця, винаходячи нові засоби створення товарів та послуг.

Журналісти поспілкувалися з молодим успішним підприємцем, кандидатом в депутати міськради від партії «Довіра» Юрієм Цемахом аби дізнатися, з якими проблемами стикаються підприємці та як їх можна вирішити.


 

«Чому держава, яка існує за рахунок підприємців, замість всілякої допомоги, навпаки ускладнює життя людям, які готові бути відповідальними за себе та своє оточення? Податкове навантаження, величезна армія контролюючих установ, бюрократична машина – це все заважає підприємцям інвестувати у розвиток своєї справи», - говорить Юрій Цемах, запевняючи, що найкраща допомога бізнесу – це не заважати йому!


 

«Я глибоко переконаний, що податковий тиск на підприємців має бути зменшеним. Чим легше підприємцю буде заплатити податки, тим більше бізнес вийде із тіні, тому бюджет тільки виграє. Крім того необхідно зробити прозорою роботу контролюючих органів, скоротити до мінімуму паперову-дозвільну систему, виключити вплив чиновників на бізнес. В ідеалі варто також запровадити безкоштовне навчання підприємців підприємницької діяльності. Створення бізнес-няні для першого року діяльності, а також частіше проводити форуми із залученням закордонних інвесторів», - говорить Юрій Цемах.


 

«Кременчуцьким підприємствам дуже потрібна підтримка місцевої , обласної влади та Уряду у замовленнях нашої продукції та сприяння залучення коштів від Європейського інвестиційного банку під невеликі відсотки для оновлення та модернізації підприємств. Для можливості конкуренції на Європейських ринках і створенню додатково робочих місць для людей», - підтримав Юрія Цемаха ще один кандидат в депутати міськради від партії «Довіра», приватний підприємець  Дмитро Телюк.


 

Як наголосив Юрій Цемах проблему фінансової грамотності населення необхідно починати вирішувати ще на етапі шкіл, а сама запровадити на місцевому рівні навчання фінансовій грамоті у школах, починаючі з 10 класу (факультативно).

На думку кременчуцьких підприємців місту конче потрібен міській фонд підтримки малого та середнього бізнесу. Перший комунальний банк, метою якого буде не власний прибуток, а успіх підприємців міста.

«Підпріємцям потрібні пільгові кредити на обладнання виробництва для підняття нових виробничих потужностей. Молодь і працездатне населення залишає Україну і Кременчук через відсутність робочих місць і гідної оплати праці. Ми маємо припинити відтік молоді та працездатного населення Кременчука за кордон», - додає ще один кандидат у депутати міськради від партії «Довіра», підприємець Євген Сахно.


За словами Юрія Цемаха, саме партія «Довіра» об’єднала найкращих фахівців своєї справи.


«Партія «Довіра» стала для мене осмисленим та обґрунтованим вибором. Порядні, відкриті люди, що прагнуть зробити життя людей кращим – це не може не викликати повагу та довіру! Я впевнений, що наш спільний досвід та формула успіху кожного з нас, приведе до добробуту людей та зробіть їх життя комфортним», - резюмував Юрій Цемах, зазначивши, що добробут підприємця – це комфорт та добробут кожної людини!

Автор: Політична реклама
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх