Кременчуцький Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» прогресивно розширює модельний ряд

16.09.2020, 13:00 Переглядів: 4 451

 

Виробник комунальної техніки, Завод АЛЬФАТЕКС, враховуючи постійне зростання попиту на техніку власного виробництва, послідовно просувається вперед, поповнюючи власне портфоліо новими моделями.

Наразі, за завданням замовника, конструкторами Заводу розроблено технічну документацію, а виробництвом освоєно випуск нової моделі – бортового автомобіля АТ-2/1 на шасі DAYUN CGC1120, колісної формули 4х2, вантажопідйомністю до 8 тонн.


Новий автомобіль органічно доповнює модельний ряд марки АТ, адже компактний, маневрений та легкий в обслуговуванні, він зручний як для використання в міських умовах, так і для перевезення вантажів між населеними пунктами.


Базою для техніки стало найпопулярніше шасі DAYUN CGC1120, укомплектоване двигуном, який відмінно зарекомендував себе у всьому світі, та давно вже відомий в Україні - Weichai Power. Використання в комплектації автомобілів DAYUN вузлів та агрегатів відомих марок BOSCH, WABCO та ZF підтверджує відмінну репутацію техніки.


Директор Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» Микола Борисович Корецький, презентуючи нову техніку, зазначив: «Успіх компанії завжди ґрунтувався на довгостроковій стратегії, яка передбачає оновлення засобів виробництва, розширення модельного ряду та розвиток соціальних програм. Приймаючи рішення щодо розширення модельного ряду, ми проводимо масштабну підготовчу роботу, ретельно обираючи найбільш оптимальну техніку, характеристики якої відповідають потребам вітчизняного ринку. В середньостроковій перспективі заплановано випуск ще декількох нових моделей, призначених для різних сегментів ринку комерційної техніки України. Розвиваючи власне виробництво, ми здійснюємо вклад і у розріст економіки держави, адже наш Завод є яскравим прикладом національного виробника, який готовий розкривати свій потенціал за рахунок заповнення внутрішнього ринку».


Бортовий автомобіль АТ-2/1 уже знайшов свого замовника. Нещодавно підписано контракт на поставку партії із 12 одиниць, три з яких виготовлено й відвантажено на адресу клієнта.


А поки три перших автомобілі вже працюють, приносячи прибуток бізнесу замовника, на Кременчуцькому Заводі комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» продовжується виробництво партії згідно з контрактом.

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх