Кременчуцький Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» поповнив верстатний парк

8.09.2020, 12:00 Переглядів: 3 714

   

Національний виробник продовжує вдосконалювати процес виготовлення комунальної техніки, оснащуючи цехи сучасним надійним обладнанням.

Наразі Кременчуцький Завод комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС» — це великий машинобудівний комплекс із закінченим виробничим циклом від отримання технічного завдання до випуску готової продукції. Власна виробнича база заводу містить: виробничий цех №1, виробничий цех №2, цех механічної обробки, фарбувальну камеру, склад запчастин, склад комплектуючих, склад обладнання, склад готової автотехніки, адміністративно-побутовий комплекс та інше.


Завод має власний верстатний парк, а нещодавно введено в дію новітнє металообробне обладнання: SM — гільйотинні ножиці по металу з ЧПУ, листозгинальний прес з автоматизованим контролем та комплекс термічного різання.


Постійний розвиток виробництва й оснащення його новим промисловим обладнанням визначають високий рівень технічного розвитку підприємства. Ось і наразі верстатний парк отримав поповнення — потужний гідравлічний профілезгинальний верстат марки Sahinler серії HPK 80 європейського зразка, призначений для згинання різного виду профілю. Конструкція верстату посилена і призначена для тривалого терміну служби та дозволяє робити якісні вироби будь-якого радіусу за один прокат. Управління верстатом зручне, адже здійснюється через мобільну контрольну панель.


Нове обладнання, придбане компанією, вже введено в дію, пройшовши попередні тестові випробування на власних виробничих площах і навчання операторів.


Весь цикл виробничого процесу на підприємстві супроводжується безперервним контролем якості продукції, яка випускається: вхідний контроль якості матеріалів, контроль на кожному етапі технологічного процесу та контроль якості готової продукції (приймально-здавальний контроль). Ось чому й устаткування, яке закуповується проходить ретельні випробування.


Готовність удосконалювати й модернізувати наявні технології та освоювати нові номенклатурні позиції — важлива складова стратегії розвитку Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС». А наявність служби сервісу та гарантії дозволяє підтримувати якість продукції, що поставляється, упродовж всього терміну експлуатації.


А наявність служби сервісу та гарантії дозволяє підтримувати якість продукції, що поставляється, упродовж всього терміну експлуатації.


На власних виробничих потужностях налагоджений цикл проектування і виробництва комунальної техніки під торговою маркою «АТ», що містить в собі: сміттєвози, вакуумні, мулососні, каналопромивні, дорожні комбіновані машини та іншу техніку на базі різних шасі та самоскидів.


Більше про виробництво Кременчуцького Заводу комунальної техніки «АЛЬФАТЕКС»: alfateks.com.ua



Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх