Безкоштовна освіта в Європі – це реально!

18.06.2020, 11:00 Переглядів: 2 237

 

Ексклюзивно у м. Кременчуці Компанія LITTLE DREAM пропонує здобути вищу освіту в Словаччіні! БЕЗКОШТОВНО!

Останнім часом тенденції на ринку освіти змінюються в бік універсалізму світу, що вимагає від майбутніх професіоналів, а нині абітурієнтів, пристосовуватись та шукати нові можливості. На сьогодні, за даними досліджень, навчання за кордоном обирає кожен п’ятий абітурієнт з України.


Здобуття вищої освіти у Словаччині є однією із найкращих пропозицій в державах Східної Європи. Словаччина за рівнем навчання може зрівнятися з Австрією, Німеччиною, Нідерландами та іншими країнами Європи. Університети зобов’язані отримувати високу оцінку якості від Європейської Асоціації Гарантії Якості у вищій освіті (ENQA), для того, щоб відповідати міжнародним стандартам навчання.


При цьому для більшості навчальних напрямків відсутні вступні екзамени! Необхідно тільки мати достатній середній бал вашого атестату та почати вивчати словацьку мову.


Ще однією перевагою є те, що ВИЩА ОСВІТА ДЛЯ УКРАЇНЦІВ СЛОВАЦЬКОЮ МОВОЮ — БЕЗКОШТОВНА. Звісно, є винятки — все залежить від спеціальності, яку ви обираєте. Разом зі вступом, у вас з’являється можливість отримання фінансових бонусів: з університету, науково-дослідної роботи, а також — соціальних фондів Словаччини.


Компанія LITTLE DREAM пропонує:


- консультація з питань вступу, перелік необхідних документів та їх підготовка, фінансовий план, підбір необхідного ВНЗ та допомога у виборі спеціальності;
- проставлення всіх апостилів на необхідні документи (свідоцтво та додаток до свідоцтва про отримання середньої освіти, довідка про несудимість), переклад та нотаріальне посвідчення необхідних документів у словацького нотаріуса, підготовка та подача документів для виготовлення нострифікації;
- подача вступної заяви до обраного університету, запис в університет та допомога з обранням предметів, передача підтвердження про вступ замовнику;
- оформлення міжнародного студентського квитка ISIC та знижкових купонів;
- трансфер з міста Ужгород до обраного міста та поселення в гуртожиток;
- допомога та супровід при проходженні медичного огляду в Словаччині;
- надання курсу для самостійного вивчення мови;
- підготовка документів та супровід під час виготовлення ВНП (вид на проживання), виготовлення банківської довідки у випадку нестачі    коштів у замовника (необхідна для отримання ВНП), допомога та супровід при отриманні ВНП (вид на проживання);
- надання словацької SIM-карти з безлімітним місячним інтернетом одразу по прибуттю;
- адаптаційна програма (допомога в орієнтації в місті, екскурсія до університету, визначні місця міста та інше);
- проходження онлайн курсу словацької мови від однієї з найкращих мовних шкіл Словаччини;
- проведення ознайомчих турів (за бажанням).


Якщо ви обираєте вступ разом з LITTLE DREAM – вам не потрібно нікуди їхати для подачі документів або перекладів, апостилів чи нострифікацій. Ми зробимо все замість вас. Необхідно лише ваше бажання та освіта за кордоном стане реальністю. Наша команда зробить майже все за вас, як на території України, так і на території Словаччини.


Під час навчання у студентів з’являється багато можливостей, такі як програма обміну ERASMUS+ та WORK AND TRAVEL, наша команда з задоволенням допоможе і проконсультує їх у будь-якому з питань.


Кожний студент має куратора, який на протязі першого року навчання буде супроводжувати та консультувати з питань навчання та повсякденного життя, ви можете розраховувати на нас 24 години в день, та 7 днів на тиждень, наша команда завжди на зв’язку зі студентами та їх батьками.



Чекаємо на вас за адресою:


м.Кременчук, вул. Першотравнева 20а, офіс 301

(БЦ «Бізнес Букет», поряд з основним корпусом Політехнічного університету, центр міста, зупинка «МПК Петровського»)


Тел. Для довідок та запису на співбесіду:
+38 095 255 4446
+38 068 928 6166

Автор: на правах реклами
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх