Замовив товар в iнтернетi, відправив аванс, а товар не прийшов. Що робити?

17.06.2020, 13:00 Переглядів: 2 254

Замовив товар в iнтернетi, відправив аванс, а товар не прийшов. Через кiлька днiв номери магазину стали неактивнi…. Що робити?


 Спочатку треба звернутися в банк, який обслуговує карти або рахунки шахраїв, і вимагати заблокувати їх. Так само потрібно зв'язатися зі своїм банком, і повідомити службі підтримки про проблеми. Подайте інформацію про отриманий номер, номер його карти/збору, ФІО, суму та дату, точний час банківського переводу.

   

   Потім у відділенні поліції потрібно написати заяву. І чим більше деталей і даних буде вказано в заяві, тим краще. Крім того, у департаменті є кіберполіція Національної поліції, яка займається розслідуванням подібних справ, слід представити контактні та паспортні дані та подати інформацію: адреса сайту та електронної пошти, фактичний адрес, номери телефонів, банківські картки, ФІО отримувача/назву банку. Додатково потрібно використовувати виписку з банківського рахунку, в якій буде вказано транзакцію, скриншоти SMS-повідомлень і поштових листувань.


    Якщо ви зробите всі можливі маніпуляції максимально швидко, шанси повернути кошти дуже високі. Відмінити або “поставити оплату на паузу” можливо в ході дуже короткого часу. Якщо гроші, перераховані на рахунок псевдо продавця, відправлені далі  або знята готівка, повернення зробити неможливо.

       

    Будьте обережні, робіть покупки тільки на рекомендованих сайтах, а за якісний надійний інтернет подбає Фрегат

  

   


   Вже тисячі українців оцінили швидкісний інтернет та економічну вигоду від акції “Мега Коннект”! Перші 2 місяці користування без абонплати, налаштування роутеру та 10 м кабелю безкоштовно, далі абонплата всього 64 грн/міс за 100 мбіт/сек!


   Фрегат - це сучасний домашній безперебійний інтернет, який рекомендують і кременчужани, і мешканці інших міст.

    Поспішай заощадити з Фрегат - акція подовжена тільки до 30 червня!

    Подробиці на сайті  або за тел. 098-734-44-44

Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх