Нове джерело доходу для пенсіонерів

13.05.2020, 13:00 Переглядів: 3 115

 В останні пару років набирає обертів Instagranny –  жінки у віці, які стали зірками Instagram завдяки своїй неординарності. Так, 86-річна BaddieWinkle яскраво виглядає,подорожує і рекламує одяг для молодих. 62-річна Галя Беретта, що дає поради синові в Instagram, здобула популярність завдяки своєму почуттю гумору. 83-річна Баба Валя просто показує своє життя. А 64-річна Ліна Слейтер стала іконою стилю для дорослих жінок. Сервіси на зразок українського Preply також можуть стати джерелом доходу, якщо ваші літні родичі захочуть спробувати себе в ролі репетитора для школярів.


 



Початкові кроки щоб зробити з бабусі  Instagranny


1. Для початку підключіть якісний та економний інтернет
   Провайдер Фрегат якраз пропонує такий “Мега Коннект” на вигідних умовах: 100 мбіт інтернету всього за 64 грн, перші 2 місяці без абонплати, налаштування роутеру та кабель по квартирі безкоштовно, підключають за 24 години!


2. Навчіть бабусю користуватися пошуковими ресурсами. 
Покроково поясніть, який текст і куди потрібно вводити. Встановіть на комп'ютер антивірусну програму, щоб літня людина часом не підхопив «вірус». Випишіть в блокнот або додайте у вкладки потрібні новинні сайти, щоб їй кожен раз не довелося вводити їх адресу в пошуковий рядок.

     

3. Заведіть бабусі власну електронну пошту

 Покажіть, куди потрібно вводити логін і пароль, поясніть, для чого це потрібно. Створіть їй новий акаунт у скайпi і додайте туди членів сім'ї, перейменувавши їх так, щоб було зрозуміло, - онук Єгор, син Вітя, невістка Оля. Пояснiть, як зрозуміти, знаходиться людина онлайн чи ні. 

 

4. Розклеїти по будинку листочки з інформацією 

 Коли інформація постійно перед очима, вона краще і швидше запам'ятовується. Сходу не навантажуйте бабусь спеціалізованими комп'ютерними термінами. Спочатку поясніть значення тільки основних - «робочий стіл», «браузер», «скайп», «ютуб». 

 

Коли інтернет від Фрегат підключено і початкові дії освоєні  змоделюймо кілька типових ситуацій. Наприклад, що потрібно зробити, щоб відповісти на дзвінок в скайпі? Як написати електронного листа? Як знайти рецепт смачних млинців?.....

        

Терпіння  вам і  лайків вашим бабусям !


Автор: На правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх