Оперативна доставка квітів в Полтаві та області від Flowers.ua

12.05.2020, 10:00 Переглядів: 1 761

  


На сайті Національної служби доставки квітів і подарунків flowers.ua можна знайти тисячі колекцій найрізноманітніших букетів та квіткових композицій на будь-який достаток.

До того ж, ми намагаємося постійно поповнювати наш каталог всілякими новинками, які також з’являються у мережах Instagram та Facebook. Зараз, коли доставка квітів - це найбезпечніший спосіб сказати слова любові та ніжності на відстані, компанія Flowers.ua рада повідомити вам, що наші кур’єри готові відвозити квіти в Полтаві та Полтавській області прямо до дверей, без зайвих контактів з оточуючими. Тож покваптеся та здійснюйте замовлення вже сьогодні, щоб відчути всі переваги нашого сервісу. 


Велике різноманіття квітів з подарунками

 

Альстромерії, хризантеми сантіні, гортензії, антуріуми, троянди, іриси, айстри, а також фрукти, кремові торти, інші солодощі, листівки в конверті та великі м’які ведмедики - ось лише скромний список того, що ми можемо вам запропонувати. До того ж, ми гарантуємо вам максимально високу якість товарів за досить прийнятними цінами. У нас ви зможете замовити квіти в Полтаві онлайн швидко, зручно та вигідно. 


Подарунки знайдуться для всіх


Потрібно знайти оригінальний подарунок коханому чоловікові? Зверніть увагу на великий кошик з елітним алкогольним напоєм, смачним сиром та фісташками. Чи може вам треба зробити сюрприз для своєї дитині? Подарункова коробка з шоколадними цукерками, печивом, зефіром та газировкою буде якраз до речі. Ну а для матері, дружини або коханої дівчині найкраще обрати вічну класику - купити троянди або сучасні композиції в капелюшних коробках.


Найсвіжіші квіти - для вас


Виняткова свіжість квітів від Flowers.ua обумовлена ??поставками продукції з кращих теплиць України. Ми ведемо співпрацю тільки з перевіреними постачальниками, які не раз підтверджували надійні партнерські відносини. Крім того, всі замовлені букети збираються лише в день доставки. У нашому арсеналі є спеціальне холодильне обладнання, де сформовані композиції зберігаються до самої доставки.


Живі кімнатні рослини


Кротон, бамбук, пахіра, подокарпус, ананас, мірт, драцена, азалія, шефлера - саме ці, а також інші рослини доступні до замовлення. Рекомендації щодо режиму поливу, освітлення, необхідності додавання добрив, пересадки та інші поради детально розписані в бонусному буклеті, адже ми прагнемо, щоб кожна рослина радувала одержувача максимально довго. Flowers.ua - це не просто доставка квітів в Полтаві, це доставка позитивних емоцій без необхідності відвідувати публічні місця. Залишайтесь вдома та не забувайте про рідних людей.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх