На українському заводі запускають нову лінію з виробництва покрівлі Ruukki Classic®

6.11.2019, 16:00 Переглядів: 3 232

  


Компанія «Рууккі Україна» повідомляє про запуск на українському заводі нової лінії з виробництва фальцевої покрівлі Ruukki Classic®.

Ruukki Classic® відома вже понад 20 років і продовжує набувати популярності, оскільки мода на плоскі покрівлі повертається. Доказом цього є покрівельні тренди в Польщі та Скандинавії. Враховуючи такі тенденції,  компанія «Рууккі Україна» вирішила встановити лінію і розпочати локальне виробництво цього продукту.


Ruukki Classic® – це вишукана та технічно досконала покрівля, яка доводить актуальність вислову: «Класика завжди в моді». Елегантний та позачасовий дизайн підходить як для класичних, так і сучасних будівель. Ruukki Classic® пропонується для будинків з достатньо низьким нахилом, що засвідчує водонепроникність цього виду покрівлі. Матеріал надійний, легкий та довговічний і вирізняється простотою монтажу. Серед переваг Ruukki Classic®: сучасний вигляд, водонепроникність, гарантія – до 50 років. Окрім класичного варіанту продукт буде доповнений такою важливою функцією, як безшумність, у варіанті Classic Silence та з рельєфною поверхнею у варіанті Classic Premium.


Сфера застосування Ruukki Classic®:

особняки;
котеджні будинки;
житлові багатоповерхові будинки;
будівлі в місцях відпочинку та розваг;
школи, дитячі садки та інші громадські заклади;
реконструкція старовинних будівель, пам’яток архітектури.


 

    Основні характеристики Ruukki Classic®

 Покрівля Ruukki Classic® продумана до деталей – приховані гвинти, закриті шви, гладка поверхня. Ruukki Classic® доступна в класах якості Ruukki 50 Plus (гарантія на технічні властивості – 50 років, на естетичні – 25 років), Ruukki 40 (гарантія на технічні властивості – 40 років, на естетичні – 20 років) та Ruukki 30 (гарантія на технічні властивості – 30 років, на естетичні – 15 років). Фальцева покрівля виготовляється з високоякісної сировини, використовується марка сталі S280GD, що характеризується відмінними показниками, в товщині 0,45 – 0,60 мм. Товщина цинкового покриття становить 275 гр/м2, кожний лист маркується білою фарбою з переліком технічних характеристик та з метою підтвердження оригінальності.


 Покрівля Ruukki Classic® представлена в чотирьох варіантах полімерних покриттів: GreenCoat Pural Matt BT, GreenCoat Crown BT, Rough Matt та Polyester. Корисна ширина становить 475 мм, висота загину – 32 мм, мінімальна довжина – 800 мм, максимальна довжина – 10 000 мм. Палітра представлена у восьми кольорах за каталогом RR. Особливістю фальцевої покрівлі Ruukki Classic® є те, що вона застосовується для покрівель з мінімальним нахилом 8°.


 
  Про компанію Ruukki

 Ruukki Construction заснована в 1960 році фінськими державними компаніями з метою забезпечення країни якісним металом. На сьогодні Ruukki пропонує повний діапазон продукції та послуг у цьому сегменті. Серед клієнтів марки – інвестори та будівельні компанії з усього світу. Щороку понад 40 000 клієнтів обирають покрівлю Ruukki.  Головний офіс компанії розташований у місті Гельсінкі.

ТОВ «Рууккі Україна» – це виробник високоякісних покрівель і водостічних систем. Компанія постійно вдосконалює свої продукти, призначені для житлового будівництва та об’єктів громадського призначення. Місія компанії – створення торгової пропозиції з унікальними перевагами, які задовольняють потреби найвибагливіших клієнтів.


 Придбати будь-яку продукцію виробництва Ruukki можна у наших офіційних представників в Полтавській області, а саме Центрі покрівлі та фасаду «Домовой» за адресою: м.Кременчук, вул. Лікаря О. Богаєвського, 64. Професійну та якісну консультацію можливо отримати також на сайті https://ckif.pl.ua , або за телефом +38 067 302 12 83

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх