Кременчуцький «Альфатекс» став «новинкою» Сорочинського ярмарку

3.09.2019, 10:30 Переглядів: 2 698

 

Компанія вперше доєдналася до найбільшого в Україні ярмарку

З 20 по 25 серпня у Великих Сорочинцях проходив традиційний Сорочинський ярмарок. Серед безлічі товарів на ньому важко було не помітити продукцію компанії «Альфатекс» – кременчуцького виробника вантажної та спеціальної техніки.


Кременчужани добре знають продукцію компанії, адже комунальні служби міста також купують спецтехніку у «Альфатекса», а вже до кінця року компанія поставить 10 12-метрових автобусів «МАЗ», які стануть першими у комунальному пасажирському автопарку міста.


 

Тож не дивно, що стенд «Альфатекса» на центральній алеї ярмарку, де демонструвалася продукція, яка випускається на виробництві компанії, користувався неабияким попитом серед відвідувачів – з технікою фотографувалися люди різного віку та статі.


 


На стенді компанії можна було побачити найрізноманітніші машини. Наприклад, середньотонажні автомобілі китайської марки Dayun, які вперше були показані торік на виставці «КоммунТех-2018» в Києві.


   


Ці машини укомплектовані двома кузовними надбудовами, виготовленими на «Альфатекс»: самоскидний кузов з тристороннім розвантаженням об’ємом 12 кубометрів та сміттєвоз із заднім завантаженням.


 

  


Представили кременчужани ще один сміттєвоз власного виробництва з бічним завантаженням  на шасі вантажівки МАЗ.


   


Ще була представлена автовишка Socage на шасі IVCO Daily з дворядною кабіною на 7 місць.


 

  


Великовантажний самоскид Shasman, модель F3000 на 25 т вантажу.


 

  


Минулоріч «Альфатекс» став офіційним дилером найбільшого виробника дорожньо-будівельної техніки з Китаю – XCMG. Тож представили на виставці і колісний фронтальний навантажувач XCMG вантажопідйомністю 5 тис кг.


 

Не оминули увагою компанію, яка вперше взяла участь у Сорочинському ярмарку, і організатори дійства – «Альфатекс» нагородили званням «Новинка Сорочинського ярмарку - 2019».

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх