Кременчужани чекають на бездоганний хліб. І вони його отримають!

10.07.2019, 09:00 Переглядів: 3 810

Уже в липні кременчужани ласуватимуть якісно новими смаками хліба від Кохнівського хлібозаводу

  

Традиційний формовий та сучасний тостовий готові до старту продажів і обіцяють фантастичні смакові враження з першого шматочка.


Чому саме тостовий та формовий?

Бо цього хочуть мешканці міста!

За словами директора Кохнівського хлібозаводу Сергія Ващенка, маркетологи підприємства провели велике опитування серед кременчужан. Більшість опитаних зізналася, що у торговельних мережах не вистачає якісної «цеглинки», як у дитинстві, та правильного тостового хліба, з дрібнопористим м’якушем та унікальним солодкуватим смаком. 

Виклик було прийнято. Кохнівський хлібозавод наважився оживити класику й створити для мешканців міста той хліб, якого вони найбільше потребують.


Вам буде смачно!

Нові види хліба унікальні від самого моменту народження. Їх виготовляють на хлібопекарському обладнанні від провідної італійської компанії «Gostol», яка відома  застосуванням новітніх технологій та індивідуальними рішеннями для кожного замовника. Тостовий і формовий готують безконтактним способом за ретельно розробленими технологічними процесами та досконалою рецептурою.

Тестові   зразки формового хліба вразили навіть працівників підприємства. Це ж та сама «цеглинка» з дитинства! Той самий особливий, ні з чим не зрівнянний смак, той самий аромат і та сама скоринка, що її хочеться одразу ж відірвати і ще теплою покласти до рота.


Перші булки тостового також вище будь-яких похвал. Це справжній італійський стандарт. Запашна скоринка, ледь солодкуватий смак, ідеальний дрібнопористий м’якуш.


  


Стежте за новинами

Упевнені, ви вже хочете бути у числі перших дегустаторів нового хліба. Всі новини про формовий та тостовий від Кохнівського хлібозаводу можна дізнатися, підписавшись на наші сторінки у соцмережах.


Шукайте нас у Facebook - https://m.facebook.com/kohnivskyi.hlibzavod 

Кохнівський хлібозавод у мережі Instagram - http://instagram.com/kohnivskyi.hlibzavod 


Світові рецепти з українським хлібом

Ми можемо довести, що наш український хліб не такий уже й простий. І для цього скористаємося рецептами всесвітньо відомого шеф-кухаря Джеймі Олівера, ведучого кулінарних шоу та автора десятків книг про корисне харчування.


 


Проста класика – тост із джемом. Джеймі рекомендує підсмажити тостовий хліб у тостері, але уважно стежити, щоб не перепікся. З холодильника дістати вершкове масло й одразу відкрити баночку джему. На ще теплий тостик швидко намастити масло, зверху покласти джем. І з гарячим чаєм можна вже насолоджуватися яскравим збалансованим смаком.

Багатьом із нас треба показувати навіть найбанальніші речі або хоча б нагадувати про них. 


Наступний рецепт від Джеймі - для двох скибочок формового хліба. Змастити хліб оливковою олією та нанести на обидва шматочки трохи ніжної гірчиці. На першу скибочку викласти порізаний слайсами твердий сир. На сир покласти шинку. Накрити всю цю смакоту другою скибочкою формового, і все разом обсмажити на сухій пательні, щоб сир трохи розплавився. Цей рецепт від відомого кухаря ну дуже простий. Його секрет у тому, як говорить Джемі,  щоб взяти найкращий сир, найсмачнішу шинку і, звісно ж, якісний хліб. Такий, як новий формовий.


 




Автор: на правах рекламы
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх