Barb.ua: за два тижні після запуску маркетплейсу на сайт додалося понад 100 тисяч товарів

1.07.2019, 15:00 Переглядів: 11 022

На Barb.ua створено новий розділ - торговий майданчик для дилерів і закупників професійної косметики

   Сьогодні попит на професійну косметику перевантажує ринок і сприяє підвищенню цін. Збалансуванню останніх сприятиме тільки розумна конкуренція між продавцями й збільшення пропозицій.


Своє рішення пропонує Barb.ua – сервіс пошуку салон та майстрів краси. Тепер на сайті створено новий розділ https://barb.ua/market - торговий майданчик для дилерів і закупників професійної косметичної продукції.


Магазин косметики Barb.ua
Місія проекту – зняття будь-яких обмежень між продавцем і покупцем. Тепер за допомогою одного онлайн-ресурсу можна знайти та замовити все, що потрібно для професійної діяльності в б'юті-сфері.


Як працює торговий майданчик
Реєстрація продавців на порталі безкоштовна. У графі «Статус на сайті» потрібно обрати варіант «Продавець косметики» та потім ввести свої дані. В особистому кабінеті ви завершуєте заповнення анкети та додаєте товари.

Всім, хто реєструється в спеціалізації «Продавця косметики», доступна не саме функція продажу товарів. Наявна також опція «Навчальні курси», завдяки якій дилер певного бренду може реалізовувати продукцію після того, як салон або майстер пройде професійний інструктаж або навчальну підготовку.


Результати тестового етапу
Сьогодні маркетплейс працює в режимі бета-тестування. При цьому кожен дилер може зареєструватися та користуватися особистим кабінетом, завантажуючи товари та пропонуючи послуги.

Результати перших тижнів тестування говорять самі за себе. Зареєструвалося понад 150 продавців, які вже встигли завантажити в каталог понад 100 000 товарних позицій.


Асортимент маркетплейсу Barb.ua
Для купівлі косметики скористайтеся різними алгоритмами пошуку – наприклад, за назвою бренду https://barb.ua/market/brands. Покупець може обрати найвигідніші пропозиції на сторінці обраної марки.


 Пошук проводиться й по товарних категоріях, серед яких:

- догляд за обличчям, тілом, волоссям;
- все для манікюру і педикюру;
- фарбування та укладання волосся;
- інструменти для макіяжу, перукарських послуг.


Причини скористатися новим сервісом:

- сайт щомісяця відвідують 400 тисяч користувачів;
- реєстрація безкоштовна;
- доступні додаткові опції – акції, подарункові сертифікати тощо.


Відритий торговий майданчик зробить взаємини меж продавцями й покупцями професійної косметики в Україні максимально взаємовигідними.



Автор: на правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх