Мрії збуваються! Відкриття психологічної студії «ПАЗЛ» Ірини Неграш у Кременчуці.

5.04.2019, 15:00 Переглядів: 3 209

22 і 23 березня відбулося урочисте відкриття нового творчого простору - центру психологічної допомоги та розвитку особистості «Психологічна студія« Пазл» Ірини Неграш.

 

Для Ірини - магістра психології, практикуючого психолога, засновниці та керівника психологічної студії, - це втілення давньої, бажаною мрії. «У своїй студії ми втілюємо ідею творчої еволюції особистості, для підвищення якості життя людей, завдяки саморозумінню, черпаючи натхнення в усьому прекрасному, що нас оточує. В результаті, кожна людина може робити внесок в свою історію для благополучних людських відносин у всіх сферах життя»- говорить Ірина.


Відкриття творчого простору стало великим і яскравим заходом, в якому взяли участь друзі, випускники вже реалізованих проектів психологічної студії «Пазл», колеги та однодумці Ірини.


У теплій, дружній атмосфері відомі та успішні особистості ділилися з гостями знаннями в області пізнання та вдосконалення.


Серед них мотиваційний спікер, тренер з саморозвитку Інна Бутенко; директор і засновник Школи косметології та студії «Кабіна.Краси» Олена Михайленко; лікар-нутриціолог, консультант по здоров'ю компанії «АРТ-Лайф» Людмила Романенко; нейл- дизайнер, майстер перманентного макіяжу Ольга Брикіна, провідний спеціаліст кафедри менеджменту Класичного приватного університету м.Запоріжжя Юлія Рудь, майстер-практик глибинного дотику та сакрального мехенді Ксенія Полонська, інструктор і персональний тренер СК «Спартак» Віталій Плєтніков. Були запрошені й ексклюзивні гості: засновник центру жіночого розвитку «ЛАДА», відомий брендовий дизайнер і засновник дизайнерської лінії «New Line» Наталя Кузакова та популярний блогер, кулінарний експерт Алла Ковальчук.


Всі учасники відкриття психологічної студії «ПАЗЛ» стали не тільки щасливими свідками втілення благородної мрії Ірини Неграш, а й відчули трепетну турботу господині студії, яка продумала кожну дрібницю. Душевну атмосферу двох днів свята допомагали створювати чарівна ведуча Ольга Демура (м.Черкаси), смачна кава і фуршетні вкусняшки від кафе «Rock Kava», чудові фотографії від Каті Гоголєвої, декор з живого моху від Надії Михайлової (дизайн-студія «Лю-Аль »), затишний інтер'єр від Ірини Неграш і, звичайно, безліч подарунків від спікерів і спонсорів заходу. Щира подяка Неонілі Вознюк, Марині Велікородько (магазин «Срібло 925» (ТРК «Галактика»)), Олені Михайленко («Кабіна.Краси»), ФК «Спартак» і всім спікерам за приємні сюрпризи та море позитивних емоцій!


Психологічна студія «Пазл» - це не тільки безліч можливостей для самопізнання та саморозвитку, але і просторий сучасний зал для заходів, а також затишна лаунж-зона для комфортної роботи професіоналів.


У теплій обстановці Ірина Неграш поділилася секретами своєї майстерності, презентувала діючі авторські проекти: «Психологія для всіх», «Оновлена я - струнка та щаслива», «Образ жінки», «Вір в себе, бажай і роби!».


«Часто життєві ситуації-це пазли, які важко скласти самому. Мета нашого центру психологічної допомоги та розвитку особистості «ПАЗЛ» полягає в розкритті Ваших талантів, професійному психологічному консультуванні та допомозі в «складанні пазлів». Завдяки нашим тренінгам, майстер-класами та психологічним іграм, Ви складете свої пазли гармонії та будете насолоджуватися кожним моментом життя. Адже те, що Ви можете сприймати спокійно, більше не керує Вами».

 

Студія «ПАЗЛ» Ірини Неграш:

м.Кременчук, бульвар Пушкіна, 17

Тел .: (067) 535 43 32

 


Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх