Хетчбек Hyundai i30 – автомобіль нового часу

26.10.2018, 16:00 Переглядів: 2 442

  

«Автопланета Кременчук», офіційний дилер Hyundai у Кременчуці, представляє Hyundai i30 третього покоління– породистий європейський хетчбек. Розроблена у Технічному центрі Hyundai Motor Europe в Рюссельхаймі (Німеччина) модель повністю відповідає європейським стандартам якості та безпеки.

Hyundai i30 нового покоління - це ДНК-автомобіль для Hyundai Motor, що представляє ядро бренду у Європі. Нова генерація моделі призначена для широкої аудиторії. Це розумний та корисний вибір для тих, хто віддає перевагу в автомобілі привабливому дизайну, ефективній та динамічній їзді та повному набору сучасних систем безпеки. Його якість та надійність підтверджується унікальною п’ятирічною гарантією.


У новому поколінні i30 втілилися найостанніші розробки дизайнерів Hyundai, з точними та пружними лініями, вишуканими поверхнями та скульптурним кузовом, створюючи непідвладний часу зовнішній вигляд. Комбінація чудових функціональних можливостей, таких як місткість, гарна оглядовість та комфорт, доповнюється чуттєвим та впевненим виразом дизайну. Hyundai Motor представляє новий елемент дизайну лицьової частини автомобіля: каскадну решітку радіатору, яка у майбутньому стане новою відмінною рисою для моделей Hyundai.


Інженери-розробники Технічного центру Hyundai Motor Europe у Німеччині поліпшили динаміку та керованість нового покоління i30 під час дорожніх випробувань по всій Європі, у тому числі й на відомому треку у Нюрбургринзі. Завдячуючи жорсткому та легкому кузову, зміст ультраміцної сталі у силовій конструкції якого досягає 53%, новий i30 відрізняється відмінною керованістю, а поєднання поліпшеного на 10% рульового управління та заново розробленого шасі дозволяє водію насолоджуватися динамічним водінням без шкоди для високого рівня комфорту.


На українському ринку третє покоління i30 доступне у трьох комплектаціях: Express, Style та Premium.

У Кременчуці, в автосалоні Hyundai навпроти авторинку, на сьогодні модель представлена в комплектації Premium – це топова комплектація:

  


Запрошуємо всіх відвідати автосалон Hyundai у Кременчуці та пересвідчитися особисто, що хетчбек i30 – це дійсно достойний автомобіль, який має напрочуд вдале поєднання привабливого дизайну, ефективної та динамічної їзди і повного набору сучасних систем безпеки.


Чекаємо вас за адресою: Кременчук, вул. Велика Набережна, 65 (навпроти авторинку).

Будь-яку інформацію ви також можете отримати за телефонами:

(05366) 3-85-88, (067) 545-20-70, +380 50 308-09-75

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх