Телевізори замість шкільних дошок

8.10.2018, 09:00 Переглядів: 2 086

Три сучасних телевізори отримала загальноосвітня школа №26 від Кременчуцького заводу технічного вуглецю.



Напередодні Дня вчителя до Кременчуцької ЗОШ №26 завітали гості із ПрАТ «Кременчуцький завод технічного вуглецю». Приїхали із подарунками – від заводу техвуглецю школа отримала три великих телевізори із системою SMART-TV.


Як каже директор ПрАТ «КЗТВ» Вячеслав Яворський, ще на святковій лінійці, 1 вересня, дирекція школи отримала від заводу грошовий сертифікат. А коли керівництво школи визначилося, що їм найбільше потрібно, на цю суму купили сучасну техніку. Вручення приурочили до Дня вчителя.


- Коли 1 вересня я вручав школі сертифікат, казав, що це не просто папірець. Сума коштів, яка тут є, може бути використана на розсуд керівництва школи. Володимир Григорович, порадившись із колегами, вирішив, що дошки в класах займають багато місця і їх треба замінювати на сучасні гаджети. Тож ми й закупили ці три телевізори, які мають всі необхідні функції,
- сказав, вручаючи подарунок, директор КЗТВ Вячеслав Яворський.


  

- Але й сертифікат я не відбираю, може, потрібно буде ще щось,
- пожартував Вячеслав Яворський, даючи зрозуміти, що це не остання допомога школі, бо на підприємстві ніколи не забувають про свою соціальну місію. А допомагати школам, лікарням, ветеранам – вже давно стало доброю традицією заводу.


 
Наостанок Вячеслав Яворський привітав учителів зі святом та побажав здоров’я, терпіння, достатку, щоб праця вчителя завжди гідно оцінювалась і державою, і місцевими керівниками. І від імені підприємства пообіцяв, що колектив заводу технічного вуглецю зробить усе можливе, аби перший кошик бюджету наповнювався, аби зарплату вчителям було з чого виплачувати.

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх