«Мабуть я теж піду до школи, щоб отримати такий», - Фіксик про подарунки від Жеваго

5.09.2018, 16:00 Переглядів: 4 775

Народний депутат від Кременчука Костянтин Жеваго традиційно підготував подарунки всім першокласникам свого виборчого округу

  


3-го вересня, в усіх школах Кременчука пролунав перший дзвоник — свято знань, дитинства, та, звичайно ж, першокласників!

Усе місто заполонили святково вбрані першачки з величезними букетами. «ТелеграфЪ» побував на лінійці у загальноосвітній школі №31. Усе на ній було: схвильовані батьки, щасливі першокласники, турботливі вчителі та горді випускники. Із незвичного: з початком навчального року усіх привітав Фіксик і 11-класники урочисто вручили першачкам пакунки.


 


Це — не просто пакунки, а подарунки від народного депутата від Кременчука Костянтина Жеваго, які він традиційно підготував усім першокласникам свого виборчого округу.

У 31-й школі у цьому році чотири перші класи — 109 нових учнів. Усі вони отримали святковий подарунок від Костянтина Жеваго. Таким подарункам позаздрив навіть Фіксик:


 

 
Мабуть, і я теж піду до школи вчитися, лише щоб отримати такий подарунок, - заявив казковий персонаж.


Мабуть, не він один про це подумав. Воно й не дивно, адже у новому навчальному році традиційно першокласники шкіл № 8, №12, №17, №26 та №31 отримали в подарунок від Костянтина Жеваго те, без чого складно уявити навчальний процес - своє перше канцелярське приладдя. Саме з ним вони перейдуть на черговий етап свого життя. Щоб допомогти їм реалізувати себе, в пакунках їх чекають альбоми для малювання, фарби, пензлики, ножиці, необхідне приладдя для ліплення, кольорові олівці, фломастери, кольоровий папір та картон.


А для перших шкільних уроків народний депутат підготував першокласникам зошити в клітинку і косу лінію, кулькові ручки, прості олівці та іншу атрибутику, необхідну для навчального процесу.

 
Кременчуцькі дітлахи отримують такі подарунки щорічно, починаючи з 2013 року. Крім того, завуч початкової школи ЗОШ №31 Юлія Володимирівна розповіла нам, що подарунки діти отримують не лише до Дня знань, але і на Новий рік та інші свята.

Пакунок із канцтоварами — дуже вагома підмога не лише для школяриків, але і для їхніх батьків, адже тепер їм не доведеться купувати приладдя, або хоча б витратити на нього значно менше коштів.


Надалі нам будуть дуже потрібні канцтовари, які подарували першокласникам від Костянтина Жеваго, - поділилася з нами Олена, мама учениці 1-В класу ЗОШ №31 Ані Шпаделі. - Це свідчить про те, що йому небайдужі проблеми освіти в Україні і Кременчуці. Приємно бачити, як ці подарунки допомогли створити свято для наших дітей, запалити у їхніх очах вогник знань, добра і віри. Діти — наше все: наша гордість, наша любов, наше майбутнє. Лише якщо коли діти будуть розумними та щасливими, процвітатиме Україна.

Дійсно, діти - майбутнє нації. Розвиваючи, вкладаючи душу, час і, звичайно ж, фінанси в малюків, ми плекаємо сильне покоління українців. Тому народний депутат від Кременчука Костянтин Жеваго вже багато років ставить турботу про дітей як першочергове завдання.

Допомагати галузі освіти Костянтин Жеваго почав ще в 2012 році. Тоді, за сприяння міського голови Олега Бабаєва, він встановив у п’яти школах і 10 дитячих садках Молодіжного сучасну систему очищення питної води. Але це - лише мала частина внеску Костянтина Жеваго в нормалізацію процесу навчання кременчуцьких дітей.


У школах Молодіжного, завдяки фінансуванню народного депутата, регулярно проводяться ремонти і оновлення матеріально-технічної бази. Так, у попередніх роках, у школі №12 провели ремонт актового залу, завдяки чому всі свята школярів проходять у красивому новому приміщенні.


У школі №17, одній із найбільших шкіл Молодіжного, за рахунок фінансування від Костянтина Жеваго замінили вікна в їдальні.


Школі №31 нардеп подарував новий спортивний майданчик. У вихованців з'явилася можливість займатися не на стандартних брусах і турніках, а тренувати м'язи на сучасних вуличних тренажерах.


Не оминає увагою Костянтин Жеваго і дитячі садки. Малюки дитсадка №74 в минулих роках отримали великі набори конструкторів, якими із задоволенням граються досі. Також цей садок отримав від Костянтина Жеваго сучасну пральну машинку.


В інших дошкільних освітніх установах, які перебувають на окрузі народного депутата, з'явилася нова побутова техніка та поліпшено загальний стан груп. Зокрема, в садках № 79 і 55 замінили вікна на сучасні склопакети.


Отож Костянтин Жеваго вітає всіх школярів та їхніх батьків з початком нового навчального року!

Автор: на правах рекламы
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх