Незалежність – це робота і зарплата для українців!

24.08.2018, 11:30 Переглядів: 1 488

 

Двадцять сім років тому ми відновили Незалежність нашої України.

Що таке Незалежність для кожного з нас?

Це можливість жити, працювати на своїй, батьківській землі. А для цього мають бути високі зарплати, доступні кредити для молоді, щоб люди не їхали закордон в пошуках кращої долі, а мали достойну роботу в рідній країні. Ми створимо умови, щоб мільйони заробітчан повернулися додому, до своїх родин, які на них чекають десятки років.

 

Це повага до старості. Пенсіонери, особливо в сільській місцевості, все життя важко пропрацювали за мішок дерті, а сьогодні не можуть звести кінці з кінцями на мізерні виплати. Пенсії мають бути високими, а ціни на ліки – доступними. Щоб люди не виживали, а щасливо доживали свій вік – вони на це заслужили.

 

Це гідне майбутнє для наших дітей і онуків. А найкраща інвестиція в майбутнє – це знання і здоров’я, про яке треба дбати змолоду. Тому ми добиваємося збільшення фінансування освіти і спорту, побудови шкіл, дитсадків, спортивної інфраструктури в містах і селищах.

 

Це безпечні вулиці та мир на наших кордонах, що неможливо без сильної армії. Військові мають бути нагодовані, озброєні, а їхні родини – соціально захищені.

 

Це безкрайні ліси та родючі землі, які годують українців і які ми нікому не дамо в нас забрати. Моя команда добилася заборони на вивіз лісу, на продаж землі.  Ми конституційно закріпимо землю навічно за українськими фермерами і не дозволимо торгувати національними багатствами.

 

Це потужна промисловість і виробництво, відновлення стабільної роботи заводів та фабрик. Держава повинна жорстко відстоювати національні інтереси на зовнішніх ринках, створювати умови для реалізації продукції на внутрішньому ринку, захищати власного виробника, на що націлений наш законопроект «Купуй українське, плати українцям». Щоб бути багатими, потрібно торгувати не сировиною, а продукцією. Вивозити не метал, а трактори і комбайни, які в нас не гірші за імпортні!

 

Це багате село. А село неможливо уявити без корови. Саме вона є символом багатства кожної родини. Корова має стати нашою національною ідеєю. Коли ми повернемо її в кожну хату, коли наші діти будуть пити справжнє домашнє молоко, а не пальмову олію – ми відродимо село. Для цього потрібні державні дотації на тваринництво, агропереробка в селі, пільговий режим оподаткування, дешеві кредити фермерам.

 

Це наведення порядку, припинення хаосу та анархії.

 

Такою я бачу по-справжньому незалежну Україну і ми разом її збудуємо.

 

З Днем Незалежності, українці!

 

Ваш Олег Ляшко




Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх