Знайомтесь: Кращі випускники Кременчука - 2018!

27.04.2018, 17:08 Переглядів: 18 029

 

Видавничий Дім “Приватна газета”, тижневик «Кременчуцький ТелеграфЪ»

оголошують початок загальноміського соціального проекту

«Найкращий ВИПУСКНИК – 2018



«Найкращий випускник — 2018» — це конкурс серед кращих учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Кременчука. Кожен учасник конкурсу — це вже ГОРДІСТЬ закладу, який він представляє. Ним пишаються вчителі, батьки, однокласники. Це розумні, талановиті та активні учні. Вони — майбутнє нашої нації, інтелектуальна еліта, честь, надія і сподівання країни. Мета конкурсу — відзначити та підтримати кращих, обрати НАЙДОСТОЙНІШОГО!

Партнер проекту:

  

м. Кременчук, вул.Небесної Сотні, 21/35

т.74-25-76

Умови конкурси та правила голосування

 

Перший етап “Презентація випускника”

Термін проведення: з 26 квітня до 8 травня.

Участь у конкурсі від навчального закладу бере один учень, якого обрав педколектив. До презентації надається портфоліо — візитівка учня:

1. Фотографія за улюбленою партою; анкета учасника(ім’я та прізвище, вік, назва школи).

2. Слоган, який, на його думку, може стати новим девізом школи.

3. Відповідь на запитання: “У вас є бюджет 5000 гривень. Що конкретно на ці гроші ви придбаєте або зробите для своєї школи?”

Щоб проголосувати на першому етапі, необхідно заповнити анкету з інформацією про учасників конкурсу (ім’я, прізвище, назва навчального закладу). В одній анкеті можна проголосувати лише за одного учня. Анкета розміщуватиметься в тижневику “Кременчуцький ТелеграфЪ» до 3 травня включно. Також проголосувати за найкращого випускника можна на сайті www.telegraf.in.ua та на сторінці "Кременчуцький ТелеграфЪ" у Facebook.

Зверніть увагу, кожна заповнена анкета, кожен лайк  — це ваш голос за найкращого випускника!

Більше анкет - більше голосів. Саме від першого етапу залежатиме, хто потрапить до десятки лідерів. Десять конкурсантів, які наберуть найбільше голосів, стануть учасниками другого етапу.

Останній термін прийому анкет першого етапу - 8 травня.

Другий етап “Я лідер”

Термін проведення: з 10 травня до 31 травня.

На другому етапі буде оголошено десятку лідерів. Для цього рахункова комісія підрахує кількість надісланих анкет на першому етапі (сайт + купони з газет + лайки у соцмережах). До десятки лідерів потраплять ті учні, які отримали найбільшу кількість голосів. На цьому етапі конкурсанти візьмуть участь у “творчій фотосесії” та виконають завдання — створять коротке відео “Лайфхаки для школи”.

10 травня 2018 року на сайті www.telegraf.in.ua та в тижневику «Кременчуцький ТелеграфЪ» ви зможете ознайомитись із десяткою лідерів. З цього моменту кременчужани почнуть обирати “Найкращого випускника — 2018” серед десятки лідерів. У тижневику “Кременчуцький ТелеграЪ” та на сайті www.telegraf.in.ua буде розміщено анкету для голосування з десяткою лідерів. За підсумками другого етапу буде обрано переможця конкурсу.

Призовий фонд

Переможець конкурсу отримає Головний приз та приз для своєї школи. А десятка лідерів - заохочувальні призи.



 



   


 


 



Перший етап голосування завершено!

 


Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Читайте также:

    -->


    Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

    Для дому і сім'ї

    Читати номер

    Для дому і сім'ї - програма телепередач

    Читати номер

    Приватна газета

    Читати номер
    Попередні випуски
    Вверх