Погурманимо? Вихідні обіцяють бути смачними та цікавими

29.11.2017, 11:01 Переглядів: 2 867

ПРИЄМНА НОВИНА ДЛЯ КРЕМЕНЧУЖАН ТА ГОСТЕЙ МІСТА!
2-3 грудня П'ЯТИЙ ПОВЕРХ ТРК "Галатиктика" наповниться ароматами натуральної правдивої їжі, напоїв та мелодіями ЖИВОЇ ДЖАЗОВОЇ МУЗИКИ.

 

 

Погурманимо? Вихідні обіцяють бути смачними та цікавими

 

 

Тут два дні буде проходити ФЕСТИВАЛЬ КРАФТОВИХ ПРОДУКТІВ ТА НАПОЇВ. З'їдуться виробники з багатьох куточків України. Так, наприклад, коров'ячі, козині та овечі сири везуть власники сироварень з Київської, Дніпропетровської, Кіровоградської області та місцеві виробники.
Завдяки мережі "Сирне королівство" буде можливість ознайомитися з європейськими сирами та винами.
Порадує кременчужан традиційним асортиментом та новинками веганської випічки пекарня "ХОРС".
Здивує своїми рецептами випікання корисного хліба Алла Гурова. За бажанням можна буде придбати закваску для випікання хліба та здоби.
Скуштуємо італійського панеттона від відомого на всю Україну Стаса Вагнера, авторську пасту від Макса Шерстюка, в'ялені помідори від ТМ Targoni, оригінальні приправи від"Zelenka", органічну продукцію від черкаської "Organic Villa", м'ясний стіл, в'ялено-копченості від команди "ВЕЛЕС".
Поціновувачі крафтового пива матимуть можливість познайомитися  зі львівськими, опішнянськими, відомими та маловідомими, але смачними напоями з місцевих міні-броварень.
Буде можливість зігрітися авторським глінтвейном, продегустувати більше 30 видів вина та обрати своє до смаку.


Ми подбали і про маленьких відвідувачів - для них готується багато корисних солодощів (зефір, мармелад, пастила) з натуральних продуктів та напоїв (вітамінні чаї, кисневі коктейлі, какао, лимонади і навіть.....глінтвейн (безалкогольний).
Крім того на малечу чекає дитяча зона з аніматорами, де можна буде погратися, повеселитися, зробити тату, аквагрим та прийняти участь у цікавих майстер-класах.

 

Приходьте на фестиваль усією сім'єю!

Чекаємо 2-3 грудня з 10.00 до 20.00 за адресою:  ТРК "Галактика"П'ЯТИЙ ПОВЕРХ (м.Кременчук, вул. Соборна, 21), тел. 067-771-38-55.
ВХІД ВІЛЬНИЙ!

Дізнавайся більше тут https://www.facebook.com/kremen.food.fest/

Автор: на правах реклами
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх