Молодь з особливими потребами здійснює свої мрії

20.04.2016, 09:31 Переглядів: 1 808

Молодь з особливими потребами здійснює свої мрії

 

У Кременчуці для молоді з особливими потребами організували заняття з іпотерапії. Учасники відчули покращення після верхової їзди.

 

Для Ярослава (20 років) ДЦП – не вирок. Він навчається в місцевому університеті на програміста. Мріє почати ходити без костилів, отже з радістю відвідує кожне заняття.

 

Назар (16 років) розповідає, що бажає стати масажистом. Через іпотерапію переборов страх до коней і відчув помітне покращення здоров’я.

 

Подобаються конячки Христині (28 років). Її мати – Ірина Вікторівна, є координатором проекту з іпотерапії. Разом вони діляться: «багато дітей з особливими потребами сидять по домівках, не маючи змоги вийти на вулицю. Прогулянки на конях приносять велику користь, позитивно впливаючи на стан опорно-рухової системи».

 

Молодь з особливими потребами здійснює свої мрії

 

Ганна (18 років) теж відчула помітні зміни. Вона покращує можливість керування своїми рухами, що допомагає катанню на велосипеді.

 

Багато хороших вражень у Олександра (18 років). Іпотерапія дуже подобається, заспокоює нервову систему. Кожне заняття відвідує з гарним настроєм.

 

Молодь та їх батьки вдячні тим, хто не залишився байдужим до людей з особливими потребами. Спільними зусиллями було здійснено великий крок до здійснення мрій. Подяка висловлюється колективу кінно-спортивної школи «Фаворит», громадській організації «Нове Серце», депутату міської ради Угнічу Григорію Анатолійовичу, територіальним центрам Автозаводського та Крюківського району Кременчука (керівники – Дзюба Лариса Борисівна, Миронова Ольга Костянтинівна).

 

Більше  інформації про діяльність громадськой організації "Нове серце" можна дізнатися на сайті http://interkremen.org/ або за тел. 096-0083900

 

 

На правах рекламы

 

 

 

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх