Працівники нафтової, газової та нафтопереробної промисловості відзначають професійне свято.

11.09.2015, 12:24 Переглядів: 2 411 Р

Друга неділя вересня протягом багатьох років є надзвичайним днем для людей, що кожен день віддають свої сили на підприємствах нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України. Саме у цей день, починаючи з 1993 року, урочисто відзначається День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості.

Працівники нафтової, газової та нафтопереробної промисловості відзначають професійне свято.

 

Шановні колеги! Шановні мешканці міста!

 

Ми пам’ятаємо, що наша професійна діяльність - це наполеглива та відповідальна праця, до якої з великою повагою відносяться як мешканці нашого міста, так і громадяни усієї країни. Ми знаємо, що саме підприємства нашої галузі забезпечують розвиток паливно-енергетичного комплексу держави, який є фундаментом для розвитку сільського господарства, металургійної та хімічної промисловості, машинобудування, а значить є локомотивом промисловості усієї країни. Але насамперед ми віримо в те, що вся наша діяльність, все наше уміння та наснага присвячені не високим показникам і не великим цифрам, вся наша праця - заради і для людей.

 

І тут нам є чим пишатися. Не дивлячись на складну економічну та політичну ситуацію в країні, колектив нашого підприємства продовжує працювати, успішно утримує в робочому стані та експлуатує такий складний комплекс, яким є система магістральних нафтопроводів ПАТ “Укртранснафта”. А це тисячі кілометрів нафтопроводів, десятки нафтоперекачувальних станцій, величезний резервуарний парк.

 

Велике господарство, велика відповідальність.

 

На жаль, це свято буде затьмарено конфліктом між двома підприємствами нафтової галузі. Але я певен, що врешті-решт переважить здоровий глузд і наша багаторічна співпраця з нафтопереробниками буде продовжена на чесній та взаємовигідній основі в інтересах держави та українського народу.

 

Насамкінець хочу привітати всіх з нашим професійним святом. Вірю, що і надалі наші зусилля будуть спрямовані на піднесення національної економіки, зміцнення незалежності нашої держави.

 

Бажаю всім здоров'я, щастя, добробуту і нових трудових звершень!

 

Керівник філії “ПДМН” ПАТ “Укртранснафта”

В.В. Величко

 

 

На правах рекламы

Автор: reklama
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 11 від 14 березня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх